Vorige zomer zaten we massaal aan de Hugo’s te nippen en ook de Moijto is inmiddels op zijn retour. Deze drankjes moet je bestellen om indruk te maken op een vol terras of serveren voor vrienden die komen barbecueën (en ze zijn nog lekker ook).

Cava cava-copa-sabia-brut-wit-mousserend-60910005-product_rd-1665899673
Als je denkt aan hippe drankjes is Cava niet het eerste wat bij ons opkomt. Al is deze vrouwenfles van Hema wel een vermelding waard én een leuk cadeautje (aan jezelf). Een moment om deze Spaanse bubbels te drinken hebben wij altijd zo gevonden. Bijvoorbeeld gewoon omdat het weekend is. “Celebrate special moments with people you love.”

limon-l-aperitivo-by-zadi-small
Sparkling Limoncello

Serveer de zomer in een glas met Limon l’aperitivo. Je maakt helemaal de blits als je deze nieuwe, frisse wijncocktail van bubbels met limoncello-flavour serveert. Wij drinken hem met plezier. Mooi wijnglas met ijsblokjes, schijfje citroen of munt en… Cheers! 

Wit biertje
Het wit biertje is eigenlijk een klassieker. Toch duikt de Belgische Vedette deze zomer op op vele terrassen. En dat is niet voor niets. Ook wij worden blij van een koud wit biertje. Natuurlijk wél met citroentje.

Gin Tonic
We hebben begrepen dat Gin Tonic ook wel héél 2014 is. Maar dat maakt ons in dit geval niet uit. We doen deze zomer gewoon één poging om hem zelf te maken. Al vinden we het nog fijner als ons drankje wordt geserveerd. Bij Razmataz in Amsterdam weten ze als geen ander hoe je een perfecte Gin Tonic moet maken. En dat perfecte drankje drinken we zonder tegenstribbelen op.

Aperol Spritz 
De Italianen zijn er dol op. Nederlanders zijn nog niet massaal overtuigd. Mocht je wel blij worden van een glaasje of het willen uitproberen. Het is zo gemaakt. En laten we eerlijk zijn. Het ziet er in ieder geval indrukwekkend uit.

Wat is jouw favoriete zomerdrankje?

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *