Als je onverwachts een verrassing op je deurmat vindt, kan wat ons betreft de dag niet meer stuk. Wij houden ervan. We tippen dan ook graag de wens-in-een-doosje en uitzwaaibox. Wedden dat je een van de twee binnenkort aan iemand toestuurt.

FullSizeRender (58) FullSizeRender (59) IMG_4275 IMG_4278
Wens in een doosje 
Feelgoodies die als verrassing door je brievenbus vallen vinden wij de allerleukste. Onlangs vonden wij dit fijne pakketje op de deurmat. Wat een klein feestje. De wenskaarsen zijn beschikbaar voor verschillende gelegenheden. Het wordt dus nog moeilijk kiezen naar wie je er een gaat sturen. Feelgoodies veroorzaken ernstige hebberigheid en zijn zeer aanstekelijk. Wij steken de kaars aan en doen een wens.

Uitzwaaibox
Onze vriendin Suzanne gaat binnenkort een maandje Spaans leren en kitesurfen in het Spaanse Tarifa. Met deze uitzwaaibox gaat ze ons in ieder geval niet vergeten. De box kan gewoon door de brievenbus. En neemt weinig plaats in in haar koffer of rugtas. Wie kan er op reis nog zonder stroopwafels, strandbal en notitieboekje?

Een beetje eigen belang is de one line diary ook wel, want wij willen natuurlijk alle tips lezen voor de Spaanse kustplaats. Deze uitzwaaibox is wat ons betreft onmisbaar voor iemand die voor wat langere tijd de grens overgaat.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *