GESLOTEN | Het stel van het gloednieuwe Zandt in de Stevinstraat was hun kantoorbaan zat en besloot het roer om te gooien. Na twee jaar voorbereidingen en de zoektocht naar de perfecte locatie openen ze 1 november de deuren van hun horecadroom. Wij hadden geluk en mochten al voor de officiële opening taart komen proeven.

Tijd voor taart

De vloer moet nog worden gelegd en het Scheveningse fotobehang zit nog in een koker. Toch is al gelijk duidelijk dat het hier met de sfeer goed zit. En het eten belooft ook veel goeds. Het taartbakken laten ze hier aan de experts over. Er zijn twee keukenprinsessen gevonden die dagelijks nieuwe baksels aanleveren. Op onze proeverij konden we smullen van worteltaart, sticky toffee pudding, cheesecake met frambozen coulis en een ouderwetse appeltaart. En ja, wij hebben ze gewoon allemaal opgegeten.

Zandt

Borrelplanken

Maar er is natuurlijk meer dan taart! Je kan hier al vroeg terecht voor koffie met een ontbijtje. Op de lunchkaart staan diverse broodjes, soep van de dag of een tosti uit de pan die je zelfs met jalapeño kan krijgen. Aan de borrelfans is ook gedacht: aan het eind van de middag gaan de wijnflessen open en verschijnen de borrelplanken op tafel. Vanaf 1 november kan iedereen een bezoekje aan Zandt brengen. Wij komen in ieder geval snel weer een taartje eten.

Zandt, Stevinstraat 170

1 reactie op New in town: Zandt

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.