Lunchen met yoghurt is voor ons niet zo vanzelfsprekend. De voorkeur gaat meestal uit naar een broodje of salade. Bij de Yoghurt Barn ziet het lunchmenu er alleen zó lekker uit, dat we het toch maar een keer proberen.

Bij de Yoghurt Barn staat duurzaam, biologisch en eerlijk eten centraal. Ze werken enkel met hoogstaande producten. Met passie werken ze aan het pure. We kiezen een van de yoghurt specials. De keuze valt op de Brownie Bango. Maar iedere andere optie was óók goed geweest. Wat een lekkere combinaties kan je eigenlijk maken met yoghurt. Wat dacht je van munt, komkommer, pistache?

Yoghurt Barn
Brownie Bango
De Brownie Bango is een mix van magere yoghurt met stukjes brownie, mangoblokjes en walnoten. Wow, wat is dit verrassend lekker. Eigenlijk niet heel gek als je deze combinaties bij elkaar gooit, maar toch…  Je kunt ook zelf je yoghurt samenstellen. Vers, frozen, traditioneel, dik en dun, soja of kokos. Met tientallen toppings. Kiezen word je niet makkelijk gemaakt.

Aangezien we een all day lunchmenu nemen, volgt er nog een koud aardbeiensapje en een stuk bananencake bij. Die cake is stiekem wel de lekkerste cake die ik in tijden heb gegeten. En dat samen voor slechts €8,95.

yoghurt barn
De Yoghurt Barn aan de Haagse Plaats ziet er van binnen heel aantrekkelijk, rustig en urban uit. En zodra de zon schijnt kan je ook nog eens terecht op hun grote terras. Vergeet dat yoghurt alleen lekker is als ontbijt, ook van een lunch bij de Yoghurt Barn kan je heel gelukkig worden.

Yoghurt Barn, Plaats 25, Den Haag

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *