Ook voor leuke restaurant en hippe bars moet je in Den Haag zijn. Grote kans dat je ons dit weekend hier tegenkomt:
Het Anna Paulownaplein is sowieso een bezoekje waard. Nu de chinees plaats heeft gemaakt voor het trendy Publique zitten er alleen maar leuke tentjes op dit verborgen plein. Achter de chineese letters kwamen prachtige glas in lood ramen tevoorschijn en ook de bediening en de koks weet wat ze doen. Kortom: de perfecte plek voor een culinair avondje uit. De rekening was wel aan de hoge kant maar dat lag voornamelijk aan onze royale hoeveelheid wijn…

Pierre
GESLOTEN- Over wijn gesproken. Pierre weet wat de goede flessen zijn. Op de gezellige Denneweg zit deze bar annex wijnwinkel. En niet alleen de wijn smaakt goed, uit de keuken komen heerlijke kleine hapjes. Reserveren is aan te raden en helaas heeft ook het wat oudere publiek deze hotspot ontdekt…

Spark
We zijn zeker geen fans van hotelbars maar Spark. de bar in het Hilton hotel heeft ons hart gestolen. Lekkere cocktails en gezellige zitjes. En dan hebben we het nog niet gehad over die leuke jongen met de saxofoon. Regelmatig zorgt hij samen met een DJ voor de muzikale sfeer.

MaMa Kelly
Eerlijk is eerlijk, we zijn er nog niet geweest maar alleen bij het zien van de menukaart loopt het water al in ons mond. De focus ligt op kip & kreeft. En de locatie is ook origineel. Ze hebben de oude Caballero sigarettenfabriek omgetoverd tot een prachtig restaurant. Tot snel!

Wincode
GESLOTEN – Naast het mooie Voorhout en middenin het centrum, de locatie van Winecode is perfect. Hier hadden wij met ons vriendinnengroepje een topavond. Het eten was goed, de wijn heerlijk en de aardige bediening maakte het feestje compleet. Het enige minpunt wat we kunnen bedenken is dat de menukaart niet uitgebreid is, al maakt dat het kiezen weer makkelijk. Meiden, zullen we weer een datum prikken?

1 reactie op Wij zijn vanavond niet thuis….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *