De vriendinnen Madelon en Judith weten zonder melk en ei fantastische koekjes te maken. Niet dat wij vegan-ambities hebben maar deze vrolijke baksels kan je niet laten staan.

Bakken

Dankzij corona stond de foodtruck van Madelon stof te verzamelen. Wat gelukkig nog wel kon was koekjes bakken. Aangezien hun baksels zonder dierlijke producten in de omgeving zo goed in de smaak vielen, hebben ze een webshop met de naam Koeckie gemaakt. En inmiddels bakken de dames heel wat af..

Koeckie

Brievenbuspost

Ook wij vallen voor hun vrolijke lekkernijen en bestellen verschillende soorten De koeken passen gewoon door de brievenbus dus al snel kunnen we ze proeven. Voordat we aanvallen warmen we de koeken nog een paar minuten op in de oven. En oh.. wat smaken ze goed. Onze favorieten zijn de Peanut chocolate lover en Oreo vanilla dream. Al gaan Bounty island en Flamingo fiesta white chocolate caramel seasalt ook tot de laatste kruimel op.

Blijkbaar zijn wij niet de enige fans want onlangs wonnen de dames een Vegan Award voor beste vegan webshop. Zin in koek gekregen? Hier bestel je ze.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *