We kregen een tip dat er in Ter Heijde een hele leuke strandtent is geopend. Alleen het fietstochtje van 12 kilometer door de duinen is al een feest. En dan heeft het gloednieuwe Makani Beach ook nog sfeer én lekker eten.

Droom achterna

Kookdocent Miranda (32) droomde altijd al van een eigen strandtent. Toen ze hoorde dat de eigenaar van Dreams Beachhouse wilde stoppen, greep ze haar kans. Na wat timmerwerk en een nieuwe styling gingen op 1 april de deuren van haar Makani Beach open. Miranda staat voornamelijk in de keuken maar laat buiten ook regelmatig haar gezicht zien. Zo maakten wij een praatje en ontdekten dat Makani in Hawaï ‘wind’ betekent.

Makani

Tijd voor lunch

Op de lunchkaart zien we salades, wraps, soep en broodjes staan. Wij hebben voor de club sandwich kip & Makani burger gekozen. Alles ziet er mooi uit, zoals het roze hamburgerbroodje. Miranda liet weten dat het motto hier is Good food, happy people. Wij konden ons hier helemaal in vinden en blijven nog even langer in het zonnetje genieten. Dit fietstochtje (maar dan wel inclusief lekkere lunch) gaan we vaker maken.

Makani
Makani

Wist je dat Ter Heijde ook bekend staat als een rustige en goede surfspot? Voor wie een golfje wil pakken: deze strandtent ligt pal naast de surfschool.
Makani Beach, Prins Willem III-Plein Strandslag, Karel Doormantrap in Ter Heijde

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *