Bij de naam Mister Mario dachten wij in eerste instantie aan een foute Italiaan waar ze kleffe pizza’s serveren. Nou, dat is zeker niet het geval. Zo staat hier geen pizza op de kaart, hier ligt verse pasta, vis en vlees op je bord.

Roze stoelen

In de Ankerstraat draaide het met Tasca om mediterrane gerechten. Helaas is dit leuke zaakje verdwenen maar met Mister Mario is er een fijne Italiaanse opvolger gekomen. De zaak heeft een fikse make over gekregen en die fluwelen stoeltjes, het gouden bestek en neonverlichting kunnen wij wel waarderen. Zelfs de wc is met een roze(!) pot helemaal van nu.

Mister Mario

Volle borden

De enthousiaste ober had ons bijna overgehaald om het 3-gangen menu van 35 euro te nemen. Toch willen wij liever zo veel mogelijk proeven en beginnen we met de antipasti plank. En deze verzameling van Italiaanse voorgerechtjes valt goed in de smaak. Even later krijgen we énorme borden voor onze neus. Wij kozen voor de pasta frutti di mare, tagliatelle met paddenstoelen & truffel en melanzane alla parmigiana. Alles smaakt verrukkelijk, hier staat een goede kok in de keuken.

Mister Mario

Verrassing

Door de royale porties slaan wij het nagerecht over. Met pijn in ons hart want we waren wel nieuwsgierig naar hun tiramisu, crème brûlée en zelfgemaakte mascarons. Dan verschijnt er opeens een enorme stolp gevuld met rook op onze tafel. Een klein spektakel op je tafel. Erin zit limocello van het huis dus wij proosten op deze fijne avond.
Geen zin om de deur uit te gaan? Je kan de keuken van Mario ook bij je thuis laten bezorgen. En we zien aardig wat tasjes de deur uit gaan. Leuk dat de buurt deze nieuwkomer al heeft ontdekt, ze verdienen ook een vol restaurant.
Mister Mario, Ankerstraat 2 in Scheveningen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *