Het Haagse Zeeheldenkwartier heeft er weer een nieuwe hotspot bij: Grand café Victoria is de meest recente aanwinst. En ze hebben misschien wel het fijnste terras van Den Haag. 

Grand café Victoria is vernoemd naar het hotel wat hier heel veel jaren geleden was gevestigd. Als je goed kijkt, zie je nog oude details uit die tijd. Maar dat is dan ook het enige, want Victoria is vooral heel 2018. De openhaard zorgt voor een warme sfeer, net als de bakstenen muur, de stapels hout en eigentijdse stoelen en bankjes. Die ook nog een heel lekker zitten.


Victoria Blond
De focus ligt op bier en food. Een combinatie die wij van harte toejuichen. Ze hebben 10 biertjes op tap. En brouwen in samenwerking met de Scheveningse brouwerij ook hun eigen Victoria Blond. Dit biertje is populair. Er gaat iedere avond met gemak een fust doorheen. Wij hebben geproefd en raden hem van harte aan. Helemaal als je er een middag op hun zonnige terras op het Prins Hendrikplein bij bedenkt. Met als toegift uitzicht op de gloednieuwe jeu de boulesbaan.


Wij starten met een royale borrelplank. De combinaties van kaas, vleeswaren en brood maakt dat hij eenvoudig tot de laatste hap op gaat.

Het personeel is heel vriendelijk, enthousiast en werkt hard. Ze zijn momenteel nog hard op zoek naar extra handjes die de werkdruk wat kunnen verlichten.Ons hoofdgerecht bestaat uit een pulled pork burger (met Victoria’s secret!). Victoria’s secret is hun geheime home made burgerdressing. Die ze -lucky us- wel willen delen. Daarnaast valt de keuze op de falafel. Alleen ziet het smaakvolle broodje falafel er wel uit als een lunchgerecht met frietjes. De kaart is klein, maar er staan zulke lekkere gerechten op, dat kiezen toch moeilijk wordt.

Na de geslaagde dinerervaring binnen, hopen we ook snel hun zonnige terras (of fluistertuin) te kunnen testen. Met hoe kan het ook anders: een koude Victoria Blond.

Grand café Victoria, Prins Hendrikplein 10, Den Haag

Meer Zeeheldenkwartier-tips? Klikken maar!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *