Hoteldebotel. Tot over ons oren. We zijn helemaal gevallen voor Kaafi. Kaafi dé Coffee Company. Die we graag met je delen. Want hier drink je de lekkerste cappuccino van het Haagse centrum. Vinden wij tenminste. En dan is het koffietentje ook nog helemaal ingericht zoals wij er blij van worden. We laten Kaafi nooit meer gaan.

Eigenaar Zeeshan wil alleen de dingen doen waar hij gelukkig van wordt. Hij maakt onze koffie stralend en met plezier. En dat snappen wij helemaal. Hij runt een koffietentje waar veel mensen van dromen. Hij maakt zijn dromen werkelijkheid. En met succes wat ons betreft. Tijdens het inrichten van zijn trots had hij slecht een vraag in gedachte: “Wat is het perfecte koffietentje?” Nou, Kaafi komt een heeeeeeeel eind! Stiekem willen wij de inrichting thuis ook wel. Want die enorme stoelen zitten wel heel relaxt.

Naast lekkere koffie kan je hier ook terecht voor taartjes, ontbijtje en weekendbrunch. Reken maar dat we dit alles snel gaan uitproberen. Voor ZZP’ers staat er een grote tafel waar je ontspannen aan kunt werken. De wificode vind je op het bord.

Kaafi, Prinsestraat 25, Den Haag 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *