Om alvast het ultieme vakantiegevoel op te wekken, vier boeken die jij deze vakantie in je koffer stopt. Een superspannende thriller, een roman die Robinson Crusoe laat herleven, een verhaal dat je uit je comfortzone laat komen én een boek vol sappige roddels.

Is hij echt dood?
Twee dagen na het verschijnen van De Verbeelding rinkelde de telefoon al bij Harlan Coben. Julia Roberts hing aan de lijn met de vraag of ze het mocht verfilmen. Niet voor niets, het nieuwe boek van deze thrillerkoning leest als een film. De man van Maya is voor haar ogen vermoord in het park. Maar als ze op de nannycam haar echtgenoot met hun 2-jarige dochter ziet spelen, slaat de twijfel toe. Is hij wel echt dood? Het verhaal zit vol plotwendingen en mysterieuze hoofdpersonen en meer zeggen we niet over De Verbeelding. Of zoals Coben zelf zegt: “Deze thriller heeft één van de verrassende eindes die ik ooit heb geschreven.” Hebben? De Verbeelding, Harlan Coban bestel je hier.

boeken2

Toen ik eindelijk durfde …
Chantal heeft vaak ondervonden dat magie buiten je comfortzone gebeurt. Vaak zijn dit situaties die behoorlijk herkenbaar zijn, maar eruit stappen is niet altijd even vanzelfsprekend. Ze zet je (on)bewust aan het denken. Het verlaten van de gebaande paden gaat misschien niet altijd zonder kleerscheuren, maar de resultaten zijn vaak goud waard! ‘Toen ik eindelijk durfde..’ hebben wij in ieder geval in één keer uitgelezen. Ik durf te wedden dat we er komend jaar nog een keer aan terug denken. Als we iets niet alledaags doen.
Toen ik eindelijk durfde van Chantal Straver koop je via deze link.

Schoolplein schandalen
Welkom bij de pittoreske basisschool Pirriwee Public. Een slangenkuil van roddel, list en bedrog… De jaarlijkse quizavond op school eindigt in een tragedie als een vader sterft. Is er sprake van moord, een ongeluk of van een vreselijk ontspoorde ruzie? Deze nieuwe roman van Liane Moriarty heeft alles in huis om net zo succesvol te zijn als haar vorige boek Het geheim van mijn man. Het perfecte boek om weg te lezen op een strandbedje.
Liane Moriarty, Grote kleine leugens bestel je hier.

Van droomreis naar nachtmerrie
In Plotseling, alleen zeilt een jong stel een jaar rond de wereld. De reis brengt hen naar Antarctica en ze gaan aan land op een onherbergzaam eiland. Terwijl ze het uitgestrekte gebied verkennen, steekt er een zware storm op. Eenmaal terug in de baai van het eiland kunnen ze hun zeilschip door de hoge golven niet bereiken. Een vervallen barak biedt onderdak, maar als de storm de volgende ochtend is gaan liggen, ontdekken ze dat hun schip is losgeslagen en verdwenen. Plotseling zijn ze van de buitenwereld afgesneden, moederziel alleen. Eén ding staat vast: er zal geen redding komen tot de winter voorbij is. Mooie roman en ondertussen stel je jezelf de vraag: wat zou ik doen bij zulke vreselijke ontberingen?
Ook Plotseling, alleen door Isabelle Autissier lezen?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.