Wij houden van Den Haag, onze stad aan zee. Sinds 2015 tippen we wekelijks over de nieuwste Haagse hotspots, culinaire ervaringen en unieke plekken. Van relaxte strandtent tot ultieme wijnbar. Dat ene verborgen restaurantje en het perfecte koffietentje. Wij nemen je mee op reis door onze lievelingsstad. En soms een stukje daar buiten.

Zo ben jij altijd op de hoogte van puntgave tips. We delen om te inspireren. En gewoon omdat we heel blij worden van ontdekkingen in eigen stad.

IMG_9978

Svenja (rechts) woont met haar vriend in het Haagse Belgisch Park. Ze werkt als communicatieadviseur. Ze stuurde haar blogs vroeger alleen naar een select groepje vrienden. Nu mag iedereen het lezen. Graag zelfs.

Barbara (links) bezoekt samen met haar vriendinnen of man en kinderen de hotspots van Den Haag. En deelt haar ervaringen met plezier. Kortom: samen beleven, observeren, ervaren en genieten met en voor jullie.

Wil je met ons in contact komen? Of heb je een goede tip? Vertel! Laat een persoonlijk bericht achter op onze Facebook pagina of via Instagram.

4 reacties op Tipgevers

  1. Leuke blog dames!!!
    Ik ben blij dat ik mij heb aangemeld voor de nieuwsbrief nu ik geen Facebook meer heb.
    Kom maar op met die leuke tips 👨🏼‍🍳😘

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *