Met ruim 50 strandtenten valt er in Scheveningen genoeg te kiezen. Waar we heen gaan hangt af van het gezelschap, de temperatuur en zeker ook het moment van de dag. Maar lekker eten en goede wijn is altijd een harde eis. The Fat Mermaid krijgt deze zomer een plekje in onze strandtent top 5. 

The Fat Mermaid
Fat Mermaid

Ons eerste drankje van dit seizoen hebben we hier -in de kou- gedronken. Want weer of geen weer. De start van het strandseizoen is ieder jaar weer een speciaal moment waar we de hele winter naar uit kijken. Maar ook op een van de warmste dagen van het voorjaar hebben we hier een hele middag heerlijk gezeten.

Biologisch lekkers

De gevarieerde kaart barst van het biologisch lekkers. De nacho’s met gesmolten kaas krijgen een dikke vette voldoende. Maar ook hun vega broodjes met heel veel groente bestellen we moeiteloos nog een keer. En check, de wijn is ook helemaal goedgekeurd!

Je kan hier met je voeten in het zand zitten, maar ook gaan voor een ultra relaxte loungebank. Met als het nodig is verwarminig. Dus ook op de minder mooie dagen kan je hier prima heen.

We proberen voor jou de keuze iets makkelijker te maken. Noteer: Bij The Fat Mermaid zit je sowieso goed!

Fat Mermaid

The Fat Mermaid, Scheveningen strand 

Geinspireerd geraakt door zeemeerminnen? In het centrum van Den Haag vind je Mugs & Murmaids. Voor als je juist niet met je voeten in het zand wilt zitten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *