We zijn al enige tijd fan van de all day brunch experience van Teds in Den Haag. Maar nu we hun Spirited High Tea hebben ontdekt zijn we nóg enthousiaster. 

Teds high tea
Teds high tea
We worden welkom geheten met een mimosa. Een mix van verse jus en prosecco in een mooi glaasje. Een slok van dit drankje maakt je direct vrolijk. En dan is dit nog maar het begin van deze spirited high tea ervaring.

Teds high tea
Om onze smaakpapillen alvast te stimuleren wordt er pompoensoep met chilipeper en parmasaan geserveerd. Nu we dit soepje hebben geproefd, zal er bij het ‘Albert Heyn verspakket’ voor altijd een verfijnde bite missen. Wat is deze lekker. Ondertussen drinken we ook een kopje Chai thee uit een ouderwetse theepot. Want hé, geen high tea zonder thee. Zelfs niet bij Teds.

Teds high tea

Héél veel lekkers

Als de zeer goed gevulde etage op onze tafel wordt gezet, zijn we er even stil van. Wat een lekkers kan je verzamelen op drie verdiepingen. Het is maar goed dat we ontbeten hebben met slechts een cracker en al een fanatiek sportuurtje achter de rug hebben. We weten gewoon niet waar we moeten beginnen. Alles ziet er even lekker uit. Wel hebben we een doel: alles moet worden geproefd. Voor ons staan banana pancakes, french toast, goddelijke geitenkaas sandwich met peer, een zalm-avocado sandwich en een sandwich eiersalade met bacon-kaas en tomaat. Wat een verwennerij!

Cocktail

Als twist aan deze Spirited High Tea serveert Teds er een theepot met Blooming Roses bij. Dit is een London Dry gin met aardbei en rozenlimonade. En we kunnen je verzekeren: hoe laat (of vroeg…) het ook is, die theepot is zo leeg. Want deze cocktail drink je als limonade. En weet je wat zo leuk is, nu je ons blog hebt gelezen hoor je tot de Spirited High Tea Insiders. Want deze amazing combinatie van lekkers staat nog niet op de kaart. Maar aarzel vooral niet om hem te bestellen. Alleen in Den Haag.

Teds, Frederikstraat 32, Den Haag

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *