Rootz at the Harbour heeft deze zomer plaatsgemaakt voor een nieuwe stijlvolle hotspot: Suzie Q. Wij waren er vorige week en zijn fan. Dankzij de enorme muurschildering achter de bar, het vele groen, de gezellige zitjes en de verrukkelijke hapjes om te delen gaan ze ons hier vaker zien. En dan hebben nog niet eens de cocktails geproefd…

SuzieQ

Hapjesfestijn

Gelukkig is het shared dining concept helemaal aan ons besteed want bij Suzie Q moet er gedeeld worden. Stiekem wisten we dat al, want zusje Milu hebben we al regelmatig een bezoekje gebracht. We nemen plaats op een rond zitje. De blauwe banken zitten heerlijk. Ondertussen kijken we aandachtig rond. Deze plek is met zeer veel gevoel voor stijl ingericht. Het is ze gelukt om een modern, maar heel eigen concept neer te zetten. Overal waar je kijkt zie je grote, groene planten. Het is er licht en open. Ze hebben heel knap een warme winterbestemming gecreëerd.

SuzieQWe vallen aan op de rijkgevulde borrelplank. Ieder hapje vraagt erom om geproefd te worden. Voor we het weten zien we enkel nog een leeg bord en een verdwaalde olijf. Dat is altijd een goed teken.

SuzieQ

Van alles wat

Niet veel later wordt er een originele flammkuchen naar onze tafel gebracht. Samen met een te lekkere dragonroll: sushi met krokante garnaal op zijn best. En een Thaise salade (tip!). We kiezen gewoon waar we blij van worden. En dat hoeft niet bij elkaar te passen. Dus het is een weloverwogen, zeer smaakvol bij elkaar geraapt zooitje op onze tafel. Helemaal als je je er ook nog frietjes bij bedenkt. Onze shared dining eetdate smaakt naar meer. Onthoud deze plek vooral.
Suzie Q, Dr. Lelykade 37, Den Haag

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *