We hebben ons best gedaan om onze Haagse locals te supporten. Met als gevolg dat we nog nooit eerder ieder weekend thuis zo lekker hebben gegeten. We zetten onze zes ontdekkingen voor je op een rij. Bestel snel. Nu het nog thuis kan. Of maak vast een reservering voor na 1 juni.

Han Ting

1. HanTing Bistro

Chef Han Ji en zijn team heeft een nieuw toegankelijk thuismenu met verrassende Oosters-Franse fusion gerechten bezorgd tot aan de voordeur. Gerechten waarin smaak, kennis, gezondheid en bereidingstechnieken van het Oosten en Westen worden gecombineerd, altijd gemaakt van de meest verse en gezonde ingrediënten. We hebben verschillende gerechtjes gecombineerd. De Samba style Iberico was wel een van de favorieten.

Bestel HanTing Bistro

wicked wines

2. Wicked Wines

Maar liefst drie keer is de Wicked Box de afgelopen tijd bij ons bezorgd. En iedere keer smaakten de vijf verschillende gerechtjes weer grandioos.

Bestel Wicked Wines

Vigo

3. Vigo

Voor de Haagse sushiliefhebbers is seafoodshop Vigo toch wel een begrip. Wat een geluk dat ze momenteel ook hun lekkernijen op 1,5 meter afstand aan de deur brengen.

Bestel Vigo

Buddha Bowl

4. GESLOTEN | Buddha Bowl Scheveningen

Van een goede poké bowl kunnen we heel blij worden. Die van Buddha Bowl voldoet geheel aan de verwachtingen.

Bestel Buddha Bowl Scheveningen

susyQ

5. SuzieQ

En weer eten we heerlijke sushi. Dit keer van SuzieQ aan de haven. Netjes op tijd wordt de zak vol lekkers voor de deur gezet.

Bestel SuzieQ

Andermanskeuken

6. Andersmans Keuken

In coronatijd kookt ook de kok van Andermanskeuken gewoon door. Naast klassiekers als pasta, salades en stoofvlees hebben ze ook wekelijks nieuwe specials. De keuze is reuze. Je kan het (koud) thuis laat bezorgen of de gerechten ophalen.

Bestel Andermanskeuken

Support your locals!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *