Fraaie temperaturen en dus de hoogste tijd voor een lijstje met Scheveningse strandtent tips van echte locals. Uitzicht op zee én met je voeten in het zand. Lekker in de zon. Daar worden we blij van. Onze huidige drie favorieten strandtenten in Scheveningen:

Xiringuito

Xirinquito strandtenten Scheveningen

Xirinquito is een van de nieuwste aanwinsten van het Scheveningse strand. We genieten op een bewolkte lenteochtend van een heerlijk ontbijt. Deze yoghurt is goddelijk. En de sfeer op het terras relaxt.

We maken een praatje met het enthousiaste personeel en zijn er van overtuigd dat we hier snel nog een keer terug komen. Want naast heerlijke ontbijtjes, staat de avondkaart met Mediterrane invloeden ook vol met heerlijke suggesties. Niet voor niets, want Xirinquito wil het verschil maken met lekker eten. En dat lukt ze wat ons betreft al goed!

Xirinquito, Strandweg 9

The Fat Mermaid

The fat Mermaid strandtent Scheveningen

Eigenlijk hoor je op dit vroege zondagse tijdstip nog in bed te liggen. Maar het strand roept. En van het aanzicht van de zee worden we extra wakker. Dus we kiezen er regelmatig voor om op deze spot de relaxt-modus aan te nemen. Dat is het o zo grote voordeel van wonen vlakbij het Scheveningse strand.

The Fat Mermaid, Strandweg

Patagonia

Patagonia strandtenten Scheveningen

Iedere keer als we hier het strand oplopen worden we overvallen door een instant vakantiegevoel. Of het nu de koffie na een werkdag is of het drankje om het weekend in te luiden. Patagonia voelt als thuiskomen in je eigen achtertuin. Patagonia Beach staat voor zon, zee, strand en lucht. Dan snap je het wel.

Patagonia Beach, Zwarte Pad

Heb jij een favorieten strandtent in Scheveningen die we écht moeten bezoeken?

Even geen zand

Heel, heel soms heb je even geen zin in zanderige voeten. En kan het geluid van je zee je gestolen worden. Ook voor die momenten heb je in Scheveningen héle fijne (koffie)spots.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *