Lucky us. In Den Haag komen er steeds meer nieuwe lunchttentjes bij. Sam Sam op het Noordeinde stond al even op ons wensenlijstje. De hoogste tijd om erheen te fietsen. Nou, deze plek houden we erin! 

Met een kaart vol lekkers hebben we vaak last van keuzestress. Bij Sam Sam barst het van het lekkers, maar je hoeft het niet bij slechts een broodje te laten. Kiezen wordt zo een stuk makkelijker. Daar houden we van.


Bij Sam Sam, vandaar dus ook de naam, kan je hele en halve broodjes kiezen. Wij besluiten vier verschillende broodjes te nemen. Die we ook weer delen. Eigenlijk een soort brood-tapas. Vier verschillende die we eigenlijk allemaal niet hadden willen missen. De feestelijke mini-broodjes worden geserveerd op een houten plank.


De sfeer is ook nog eens relaxt. En de strakke inrichting helemaal naar onze smaak. We zijn stiekem wel een beetje jaloers op het bedrijf wat de tussendeur deelt met Sam Sam. Zij kunnen hier iedere dag rond 12 uur terecht. Wij misschien niet iedere dag, maar terugkomen doen we zeker. Want met een vriendin het weekend starten op een ontspannen plek, daar worden we blij van! Ok, de stalen stoelen zitten misschien wat hard, maar daar zeuren we niet over.

Sam Sam, Noordeinde 162, Den Haag

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *