Een beetje verstopt tussen Den Haag Centraal en verschillende ministeries vind je het zoete Lavendi Coffee. Met smaakvolle hartige hapjes. Zij maken poffertjes waar de zelfgemaakte varianten tijdens de Parade bij in het niet vallen. 

De sfeer in het geheel door glas omgeven plekje is ontspannen, vrouwelijk en sereen. Er is gebruik gemaakt van diverse zachte kleuren die deze sfeer creeren. Je stapt vanuit een hectische omgeving een oase van rust in.

Lavendi Coffee

Lunchbreak

Om ons heen zitten een paar mensen rustig te werken. Er is een mix van ambtenaren, toeristen en locals met een vrije dag. Wij installeren ons hier voor een lunchbreak. Naast diverse broodjes en bowls serveren ze mini pancakes. Beter bekend als de good old poffertjes. Dat is lang geleden dat we dat hebben gegeten. Dus de keuze is snel gemaakt.

De rood-wit-blauwe fruit variant past geheel in de sferen van de afgelopen tijd, met Koningsdag en Bevrijdingsdag. Maar er is ook genoeg reden om de Lemon Curd te bestellen.

poffertjes

Kleine pannenkoekjes

We genieten van iedere hap van de kleine pannenkoekjes. Die dankzij het fruit stiekem heel gezond smaken. Trek in poffertjes, maar géén behoefte aan de hysterie en plakkerige tafeltjes van vele pannenkoekenrestaurants: dit is je plek! En dan hopen dat we deze zomer ook zelf aan de bak kunnen op de Parade…

Lavendi Coffee, Rijnstraat 10C, Den Haag

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *