Met Pomona heeft het centrum van Den Haag er een ware aanwinst bij. Het monumentale pand aan de Molenstraat heeft jaren leeggestaan, maar het is de huidige eigenaar gelukt om de ruimte om te toveren tot een plek waar je graag je vrije uurtjes wilt doorbrengen.

Gevoel voor stijl

La Pomona

Waar je ook kijkt, alles is brand new. Met een mix van warmte en luxe is geprobeerd de plek de grandeur terug te geven die het verdiend. Dat de inrichting is geïnspireerd op de art deco wordt al snel duidelijk.

Op de achtergrond draait relaxte muziek. De enorme flamingo op de muur is direct bij binnenkomst een blikvanger. En die smaakvol gekozen fluwelen stoelen en bankjes die willen we thuis ook wel. Graag direct gematcht met de sfeervolle verlichting. De verflucht is nog maar net weg als wij La Pomona binnen lopen voor een lunch.

Lekkere lunchkaart zonder verrassingen

La Pomona
La Ponona

De kaart staat vol met de usual suspects. Niets gewild hips, maar gewoon lekker met goede, verse producten.. Wij vallen voor de Pomona Club. Gelukkig hebben we flinke trek na het sporten, want anders was hij mooi niet op gegaan. En dat terwijl dit een erg goede keuze is.

La Pomona

Met een mooie wenteltrap bereik je de vide. Waar we vlak voor vertrek nieuwsgierig nog even rondkijken. Hier zijn ook nog een aantal zitplekken gecreëerd. Dat onthouden we voor de volgende keer. Want je kunt hier ook prima borrelen!

Bistro Pomona, Molenstraat 52, Den Haag

La PomonaGeef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *