In het winkelgebied Belgisch Park vind je Perfect Pastry. De trots van de gedreven Hermina. 17 jaar geleden is zij uit pure passie gestart met het bakken van taarten. Inmiddels worden haar taarten door heel Nederland op speciale gelegenheden gegeten, verzorgt ze high tea’s en geeft ze workshops. 
Perfect Pastry
Perfect Pastry is in een zoetroze kerststemming en stijlvol gedecoreerd als wij langskomen voor een high tea. De sfeer is toegankelijk en knus. We weten binnen 10 minuten zeker dat we nog een keer binnenlopen voor een kopje koffie met wat lekkers.

Perfect Pastry

Perfect PastryPerfect Pastry
Perfect Pastry
Uit de keuken komen schalen en etagères met verschillende creaties van hoog niveau. Maar ook een prachtige taart. We kijken onze ogen uit. Hermina en haar team hebben een heleboel werk verzet.

Feest
Het is een combinatie van feestelijk, origineel en vooral ook heel lekker. Dit willen we allemaal wel proeven. En dat doen we dan ook gewoon. Er worden zoete en hartige hapjes geserveerd. Op een subtiele manier is het Kerstthema verwerkt. We overdrijven niet dat alles ook heerlijk smaakt. Je proeft dat de hapjes stuk voor stuk met aandacht en toewijding zijn gemaakt.

Perfect Pastry
Onze favoriet is de ‘gezondste’ van allemaal. Een kunstwerkje gemaakt met o.a. cashewnoten, kokos, aardbei en een bodem van walnoten en dadels. Het vleugje goud maakt het feestelijk af. En dan die toffe bloemenwand.

Perfect Pastry

Perfect Pastry
Koekjes workshop

Het is tijd om zelf onze creativiteit te tonen. Want Perfect Pastry houdt ook verschillende workshops voor volwassenen. Wij volgen een koekjes workshop. Met opperste concentratie versieren we een aantal vooraf gebakken kerstkoekjes met royal icing in verschillende kleuren. Dit is moeilijker dan dat het op het eerste gezicht lijkt. Maar we zijn hoe dan ook trots op het eindresultaat.

Perfect Pastry, Gentsestraat 13, Den Haag

Perfect Pastry

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *