Als we suiker bommetjes in onze mond stoppen, moet het wél de moeite waard zijn. Deze vier vondsten zijn dat zonder twijfel. Dit wordt schaamteloos zondigen. Al hebben we er ook een gezondere variant bijgestopt. Wedden jij binnenkort een van deze lekkernijen in huis hebt?

img_3024-1image-2016-10-14

Love voor cocosballen 
Als we op een foodfestival zijn bezoeken we altijd de stand van Madame Cocos. We hebben nu ontdekt dat je deze geweldige cocosballen ook eenvoudig thuis kan maken. Online bestel je de basis. Je hebt de keuze uit zes verschillende smaken. Wij hebben direct de oven aan gezet en zijn aan de slag gegaan. Zoals zij zelf zeggen ‘just add a little warmth and love…’ Heel Holland bakt is er niets bij.

img_3088
Quilty pleasure
Chocolade blijft wel een quilty pleasure. Nu we Johnny Doodle met brownie hebben ontdekt wordt het nóg moeilijker om er vanaf te blijven. Van deze reep moet je gewoon af en toe een stukje nemen. Het ‘erge’ is dat Johnny gewoon bij Albert Heyn te koop is.

img_3077
Choco- limoncello-ballen
Deze chocolade pinda’s met limoncello smaak vragen erom gegeten te worden. Ze zijn niet alleen heel verrassend van smaak, maar ook origineel. Je koopt ze bij Hema.
image-2016-10-14-1
Bites we love
Wil je altijd een lekker en gezonde snack in huis hebben? Probeer dan eens Bites we love. De postbode stopt vrijdag een doosje verschillende nootjes door je brievenbus. Wij werden verrast met de smaken Banana coco choco, Soy beans, My favoriete latte en Salt & sweet, Je kan wekelijks een pakketje ontvangen of gewoon af en toe los jezelf trakteren op een gezonde snack. De prijs? € 4,95. Wij zijn fan!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *