Vrouwen die niet echt dol zijn op shoppen. Ze bestaan. Wij zijn er zelf het bewijs van. Je doet ons geen plezier met uren door de stad dwalen. We houden alleen wél van mooie spullen. Dus regelmatig struinen we het internet af. En bellen we een paar dagen later maar weer bij de buren aan om onze aankopen op te halen. Vier online vondsten van de laatste tijd. 

Yago Bag‘This is not a plastic bag’  
Een boodschappentas van €20. Of ik gek was geworden. Maar wat ben ik blij met de Yaco bag die ik via Instagram spotte. Ik gebruik hem dagelijks. Hier mag je bij Albert Heyn mee gezien worden. Weet je wat het kost om iedere dag een plastic zakje te kopen? En hoe slecht dat is voor het milieu? Het is dus een hele hippe investering.

Memory wall Ixxie foto's
Mooie momenten leggen we graag vast. Zelfs de selfiestick wordt schaamteloos gebruikt. We houden van foto’s. Het liefst ook nog zichtbaar op een andere plek dan op de telefoon. Nu zijn we geen fan van losse lijstjes. Dit wordt al snel rommelig. De collages van Ixxie bieden een uitkomst. Op een verantwoorde manier toch herinneringen aan de muur. Bij mij hangen ze in de hal. Altijd vrolijke thuiskomst.

Espresso to go
Voor goede koffie kan je ons altijd wakker maken. Waar we ook zijn. Deze Espresso to go biedt wel écht uitkomst. Zonder elektriciteit maak je de lekkerste espresso. Voor in het park, op de camping of op het water. Zorg wel dat je bijvoorbeeld een thermoskan met kokend water bij je hebt.

23m2 schone lucht 
Kamerplanten hebben bij ons thuis een gemiddelde levensverwachting van een maand of drie. Maar we gaan een nieuwe poging doen. En kopen de plant, ook wel ‘clean machine genoemd’, die claimt voor 23m2 schone lucht in huis te zorgen. En dat is nog wetenschappelijk getest ook. Wij hoeven enkel af en toe water te geven. En eerlijk is eerlijk. Die kartonnen potten zien er ook aardig uit.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *