Chocomelk met slagroom of warme wijn bij een haardvuur, meet & greet met de kerstman en slenteren langs stalletjes vol kitsch. Je kan je tot aan Kerstavond dagelijks helemaal onderdompelen in Kerst. Onze favorieten in Den Haag voor komende week: 

mulled-wine-972827_640

Zweven in Zeehelden
Op het Prins Hendrikplein in Den Haag staat de oudste zweefmolen van het land. Van 12:00 – 20:00 uur kan je een ritje maken. Het plein is sprookjesachtig verlicht en natuurlijk kan je warme choco en gluhwijn kopen.
Vrijdag 18 december, Prins Hendrikplein, Den Haag

poinsettia-232207_640Stille disco op stille nacht 
Op de Grote Markt wordt een winters-muziek-zonder-geluid-feestje gehouden. We kennen de stille disco natuurlijk al van de Parade. Maar van de winterse variant zijn wij ook fan. Vals zingen en uit de maat dansen is gegarandeerd.
Zaterdag 19 december, Grote Markt, Den Haag

Dickens Festival 
Vandaag geen Den Haag, maar zin in een ritje naar het oosten van het land? Bezoek het 25ste Dickens festival. Je bent helaas niet de enige bezoeker. Bereid je dus voor op grote drukte. Maar een bijzondere sfeer.
Zaterdag 19 en zondag 20 december, centrum, Deventer

father-christmas-574233_640

Scheveningse Kerstmarkt 
Is de aankleding voor je kersttafel nog niet compleet. Probeer in de Keizerstraat de laatste accessoires te scoren. Verwacht hier geen hoog creatief gehalte. Maar gluhwein smaakt overal lekker.
Zondag 20 december, Keizerstraat, Den Haag 

Kerstshoppen met zeezicht
Op de Home Made Market X-Mas Market op de Pier vind je kraampjes vol vintage, vinyl, design en fashion. Unieke cadeautjes gegarandeerd. Niets gevonden? Kijk ook nog even hier. 
Maandag 21 december, De Pier, Den Haag

FullSizeRenderSchaatsen en roetsjen
We houden een winters speelkwartiertje. We binden de schaatsen onder en roetsjen in een band van de langste ijsglijbaan. Dit kan allemaal aan zee. Op een steenworp afstand van het Kurhaus.
Dinsdag 21 december, Kurhausplein & De Pier, Den Haag

fire-280779_640Traditie aan Hofvijver
Rond de Hofvijver bezoeken we een traditionele kerstmarkt. Bij deze markt is er veel aandacht besteed aan de verlichting. Met uitzicht op het torentje is het een fotogenieke plek. Grote kans dat je ons ergens vindt bij een vuurkorf.
Woensdag 22 december, Hofvijver, Den Haag

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *