Goed nieuws: Den Haag krijgt er maar liefst vijf nieuwe horecatoppers bij.
En omdat alles begint met de voorpret zetten wij onze favoriete nieuwkomers voor je op een rijtje.

Stan & Co

Afgelopen zomer zaten we in Arnhem op het terras van Stan & Co te verzuchten hoe leuk het zou zijn als dit restaurant in Den Haag zou zitten. Nou, onze gebeden zijn verhoord want na Utrecht, Arnhem en Zeist opent Stan een nieuw filiaal op het Buitenhof. De plek waar voorheen Popocatepetl zat wordt nu druk verbouwd en ze streven ernaar om in juni/juli hier een gloednieuwe zaak te openen. Wat kan je hier verwachten? Alles draait hier om food, drinks & friends in een hippe omgeving. In Arnhem genoten wij bijvoorbeeld van verschillende hapjes om te delen en sloten we de dag met een poké bowl en burger. En middenin de dames w.c. troffen we een heuse ouderwetse scooter aan. Dus wij kijken uit naar deze Haagse Stan! En fans van de Mexicaanse keuken niet getreurd: Popocatepetl krijgt een nieuw plekje in onze stad. Waar de nieuwe Popo precies komt is nu nog niet duidelijk.  

Stan

Dineren in de trein

Dat wij fan zijn van rijdend eten kon je eerder lezen. Deze Hoftrammm krijgt er voor twee weken een concurrent bij. Van 10 tot en met 21 april zal de Dinnertrain vanuit Den Haag Centraal Station vertrekken. Hij rijdt een rondje door de omgeving terwijl jij geniet van een 4-gangen diner vanaf €49,-. De twee uur durende route is elke dag anders, een leuke manier om de omgeving eens van een andere kant te bekijken.

Loetje

Ben je een echte vleesliefhebber? Grote kans dat je weleens van de malse ossenhaas biefstuk van Loetje hebt gehoord. Ooit begonnen ze als eenvoudig Amsterdams biljartcafé, maar dankzij hun beroemde biefstuk hebben ze inmiddels restaurants door heel Nederland. En vanaf deze zomer kan Den Haag aan dat lijstje worden toegevoegd. Hun adres houden ze nog even geheim maar wij laten het weten als we het hebben ontdekt.

Foodhallen!

Heb je het al gehoord? De Foodhallen komen naar Den Haag! Je moet nog wel even tot eind 2019 wachten maar dan kan je genieten van 12 verschillende smaakvolle stands onder één dak. En iedereen die weleens in de hallen in Amsterdam of Rotterdam is geweest weet wat voor fijne locatie dit gaat worden. De bedenkers zoeken het voor hun vestigingen bij ‘vergeten panden’ maar zeer waarschijnlijk gaat hun keus op de Haagsche Bluf vallen. Wij kunnen niet wachten tot dit leuke plekje in hartje centrum een make-over krijgt.

Hard Rock Café

Een beetje wereldstad heeft natuurlijk een Hard Rock Café. De eerste werd in 1971 in Londen geopend. Inmiddels zijn er meer dan 143 Hard Rock Cafes in meer dan 36 landen te vinden. En als alles volgens plan loopt kan je ook in onze stad een burger in muzikale sfeer eten. Deze restaurantketen komt in 2020 op de vernieuwde Noordboulevard in Scheveningen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *