Heb je het al gezien? Millers aan het Plein is uitgebreid. De deuren van Millers Cocktail Kitchen zijn nog maar net geopend en wij hebben al de cocktails getest (en goedgekeurd).

Niks wijn of bier bij je eten. Bij Millers Cocktail Kitchen is het juist de bedoeling dat je tijdens het diner uit een rietje drinkt. En waarom ook niet? Die wijn spijstraditie kan je prima een avondje aan de kant schuiven. Het was gisteren aan wethouder Boudewijn Revis om deze vernieuwde horecagelegenheid aan het Plein te openen.

IMG_6759Cocktail time
Wij hadden op deze openingsavond niks te klagen en dronken verschillende spannende cocktails met lychee, grapefruit, wodka, prosecco en zelfs de bloemen ontbraken niet. Op de kaart staan zo’n 60 verschillende cocktails en deze gaan verder dan de standaard Cosmopolitan. Wat dacht je van de Saketini: een combinatie van sake en wodka of de Drunken Grilled Pineapple? Bij de zogenoemde premium cocktails hoort een bijpassend Aziatisch gerecht. Zo drink je bij de Moo Ping (gebakken varkenshaas-spiesjes) een Asian Bloody Whiskey. De hapjes hebben allemaal een Aziatisch tintje en zijn van het formaat tussengerecht. Wij houden wel van delen helemaal omdat je hierdoor nog meer gerechten (en bijpassende cocktails) kan proeven.

Het interieur is wat je van een potentiele hotspot kan verwachten. Gezellige zitjes, mooie materialen en de lege vogelkooien met veel groen aan het plafond zorgen voor die wow-factor. Onze avond smaakte naar meer dus je treft ons snel, cocktail drinkend op het Plein!

Millers Cocktail Kitchen Plein 8 in Den Haag

1 reactie op Nieuwste ontdekking: Millers Cocktail Kitchen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *