GESLOTEN | Den Haag is weer een culinair hoogstandje rijker. Brasserie Chapter verhuisde van Curaçao naar Den Haag. En daar zijn we heel blij mee. Want wat een aanwinst is dit restaurant voor het centrum. Lekker eten, fijne bediening en een goede sfeer. Ze hebben het allemaal. 

FullSizeRender (68)
Brasserie Chapter: feest voor je smaakpapillen
Als echte geluksvogels hadden we tijdens een vakantie in Curaçao al eens kennis gemaakt met Brasserie Chapter. Na de ontdekking dat ze waren verhuisd naar Den Haag maakten we snel een reservering. De nieuwe locatie in het centrum heeft 30 plekjes in een ruime setting. Je kunt rekenen op de volle aandacht van een enthousiast stel, maar bovenal ook heerlijk eten. De kaart is Frans georiënteerd en overzichtelijk. Gelukkig maar, want nu al wilden we eigenlijk alles wel proberen.

IMG_6451 IMG_4314 FullSizeRender (64)
Zodra onze wijnglazen zijn gevuld en we een hap van een broodje hebben genomen, maken we een keuze. Het voorgerecht van tonijn tartaar is fingerlikkinggood en we zijn nog in discussie of de dorade met pompoen-risotto het nu wel of niet wint van de pulled park 2.0.

FullSizeRender (63) IMG_4327
En dan het dessert. We slaan hem nog wel eens over, maar dit keer zijn we heel blij met onze keuze het wél te doen. Want dat chocoladetaartje is een klein feestje op zich. Al is de koffie met lekkernijen ook geen slechte keuze.

We raden iedereen aan om hier zelf een keer te gaan eten. Echt de moeite waard. We gaan in ieder geval zeker nog een keer op herhaling. Mocht je nog niet overtuigd zijn, in de gouden pollepel van het AD scoorden ze een 8.
Brasserie Chapter, Annastraat 17, Den Haag

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *