Wist je dat in de Keizerstraat een heel leuk plekje zit? De Snoeshaen is een bar, bistro & gintoneria waar je zeker eens moet binnenlopen. Wij waren er afgelopen vrijdag voor een ouderwetse afterwork borrel.

Het is dat we weten dat dit een relatieve nieuwkomer in de Keizerstraat is want van binnen lijkt het of ze er al jaren zitten. Er hangen leuke platen aan de muur en lege flessen zijn omgetoverd tot kaarsenstandaard.

De bar beslaat bijna de hele muur daartegenover staan tafeltjes met vrijwel allemaal het bordje ‘gereserveerd’ hebben. Achterin zijn nog meer zitplekken te vinden waar je gelijk wat rustiger zit. Wij hebben geen behoefte aan stilte dus gaan voor het raam aan een lange tafel met barkrukken zitten.

Gintoneria
We bestellen een wijntje maar eigenlijk draait het hier om de gin tonics. Ze hebben maar liefst 45 verschillende soorten gin op de kaart staan en heel wat verassende combinaties.

Wat dacht je van Sipsmith Dry Gin met roze pepertjes, Schweppes Pink peper Tonic of de Mombasa met Mango en lavendel tonic. Die gaan we zeker een keer proberen. Ondertussen storten we ons op de borrelhapjes. De charcuterie met brood en de poppers (kaaskroketjes met hete peper) vallen erg in de smaak.

De dinerkaart belooft ook veel goeds van burgers tot poke bowl. Ons volgende bezoekje staat al in de agenda, op een avond dat er bandjes optreden. En we kunnen eindeloos blijven plakken want de deuren sluiten pas om 02:00.

De Snoeshaen, Keizerstraat 95

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *