Wat jammer dat Grapes & Olives de deuren sloot aan de Veenkade. Lang hoefden we niet te treuren want de eigenaren begonnen een nieuw horeca avontuur op het Prins Hendrikplein. Mozze e Mezze opende half september en wij namen gelijk een kijkje.

Borrelplank

Het is een klein zaakje met barplekken aan het raam en hoge tafels. De vitrine die volstaat met wisselende gerechten springt gelijk in het oog. Bij ons bezoek waren er verse oesters, melanzane parmigiana en huisgemaakte ravioli. Wij gaan voor een gemixte borrelplank en bestellen ook bruschetta met tomaten. Uit de (hele beknopte) wijnkaart kiezen we een frisse Pinot grigio.

Olijfolie uit de tap

Aangezien alle vleeswaren en kazen vers worden gesneden moet je wel even geduld hebben. Maar het is het wachten waard. Voor verse Italiaanse hapjes en goede wijn ben je hier aan het goede adres. Wij zijn ook fan van de olijfolie die uit de tap op onze tafel verschijnt. En dat zijn duidelijk meer mensen. Zowel binnen als buiten is elke barkruk bezet. Nu moet alleen het personeel beter op elkaar ingespeeld raken en dan is dit een hele fijne borrelplek.

Mozza e Mezze, Prins Hendrikplein 22, Den Haag

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *