Schuldig. We hebben weer drie keer niet thuis gegeten. Wel gevarieerd buiten de deur. Wij rekenen het goed. We maken van december gewoon een lange feestmaand. Wil je weten op welke plekken in Den Haag wij onze avonden hebben doorgebracht? Het is iets met hamburgers, Chinees en steak.

Burger
Ich bin ein Hamburger

De hamburger is hip. Dat bewijst Ich bin ein Hamburger in ieder geval. Ze weten hier van een eenvoudige hamburger iets culinairs te maken. We hebben de burger van eend en lam geprobeerd. Verkocht! Snel nog een keer de andere burgers op de kaart proberen!  Want niet alleen het eten, ook de plek is voor herhaling vatbaar. Ze hebben er een aanwinst bij in het Zeeheldenkwartier.
Prins Hendrikstraat 53, Den Haag

SouthSouth of Houston
Twee tweelingbroers zijn dit restaurant aan Het Plein in 2011 begonnen en hebben het vernoemd naar de hippe wijk SoHo in New York. Dus met de inrichting zit het wel goed. Sindsdien zijn we hier regelmatig te vinden. De reden? Steak! Maar naast het dry aged vlees valt er genoeg te kiezen. Oh ja, vergeet niet een plekje over te laten voor het dessert. Wij hebben de  cheesecake, apple crumble en het Oreo ijsje al getest…  Een goedkoop avondje uit is het alleen niet…
Lange Houtstraat 03, Den Haag

nasi-216419_640

Lee’s Garden
We sluiten af met onze favoriete buurtchinees. Hier geen hippe inrichting, originele wijnkaart of hipsters in de bediening. Maar gewoon aardige mensen en goed eten voor een scherpe prijs. Ze hebben een  enorm uitgebreide menukaart dus ook al sluiten we hier regelmatig ons weekend af, twee keer hetzelfde bestellen is niet nodig. En waar krijg je nog een groot biertje voor slechts 2 euro? En we weten niet of dit een goed of slecht teken is, maar Barbie kan je hier tegenkomen bij het afhalen.
Willem de Zwijgerlaan 67, Den Haag
P.s Inderdaad geen link naar dit restaurant, een website hebben ze namelijk niet…

Waar moeten we deze maand ook zeker nog een keer gaan eten?

2 reacties op Koken? Nee joh…

  1. Je kunt nu ook ’s avonds bij Lapsang eten! Het schijnt ontzettend lekker te zijn en hele goede prijs/kwaliteitverhouding. Ik ben er nog niet geweest, dus mochten jullie gaan testen dan haak ik graag aan 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *