De zonnebrillen zijn uit de tas verbannen. Het record nat regenen op de fiets is al verbroken. De wespen maken plaats voor spinnen. De paddenstoelen schieten uit de grond. Of we willen of niet. De herfst staat voor de deur. We proberen de mooiste maanden van het jaar zo lang mogelijk te rekken. We gaan de komende weekenden in en om Den Haag nazomeren.
IMG_2573Rrollend Den Haag
1,5 week nadat de gouden koets over het Lange Voorhout heeft gereden zoeken wij dit
karakteristieke stukje Den Haag op. We gaan de hele avond buiten onder de bomen genieten van wijntjes en verschillende hapjes. Wij voorspellen een geslaagde afsluiting van het foodtruck seizoen.

Pierewaaien
We hebben deze zomer veel tijd doorgebracht op het strand. Of eigenlijk bij strandtenten. Maar bij op de nieuwe pier zijn we nog niet geweest. Maar we hebben mooi nog een kans. De Salt Market is een goede reden om  een rondje te lopen over de nieuwe pier én direct wat moois op de kop te tikken!

Gluhwein met zand
Een laatste strandfeestje voor de liefhebber. Met een gluhweinbar op het strand. Beachclub Indigo gaat al een paar stappen verder. Zij willen ons voorzichtig in winterse sferen brengen. Je kan er nooit genoeg op voorbereid zijn.

IMG_2485Vliegeren 
Kan je geen genoeg krijgen van het strand? En wil je een soort van sportief doen? Ga vliegeren!
Het 37e Vliegerfestival staat voor de deur. Geen vlieger thuis? Met een vuilniszak, 2 stokjes van 50 cm, een rol plakband en wat touw is je eigen vlieger zo gemaakt. Wij komen graag kijken naar je gestuntel!

Herfstbbq
Bij het nazomeren mag de herfstbbq natuurlijk niet ontbreken. Na een lange  wandeling door het bos ploffen we neer in de tuin met een glas rode wijn. Vuurkorf aan, kleedje gereed en met een beetje geluk nog twee zonnestralen.

Foto: CC0 Public Domain

1 reactie op Nazomeren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *