Goed nieuws! De gezonde bezorgservice MarleenKookt is sinds een paar weken ook in Den Haag neergestreken. Wij hebben haar kookkunsten getest.

Vers bij je thuisbezorgd

Marleen begon in 20011 met koken en haar man Joris bracht de gerechten rond. Haar kookkunsten vielen in de smaak want inmiddels kun je in Amsterdam, Utrecht, Haarlem en nu ook in Den Haag van haar kookkunsten genieten. Het idee is simpel, bekijk welke verschillende gerechten op het menu staan en Marleen brengt het bij je thuis. En oh wat is er veel lekkers te kiezen…

Onze kennismaking

Onze keus is gevallen op de Beef Wellington met champignons en een stampotje met wildzwijn. De kinderen krijgen een speciaal kindergerecht: wortelmuffins met aardappelfriet (€ 5,-). Keurig op tijd komt de bezorger per fiets onze maaltijden brengen. Het eten zit in mooie witte schalen die je zo de oven of magnetron inschuift. Geen gedoe met plastic bakjes en het ziet er gelijk gezellig uit. Bij een volgende bestelling lever je ze weer in of ze komen de bakken gewoon weer ophalen. Op de bijgeleverde instructie lees je alle ingrediënten terug en krijg je opwarmtips. De gerechten gaan 20 minuten in de oven en even later zitten we werkelijk heerlijk te eten. Je proeft dat alles vers is. De prijs-kwaliteit is ook uitstekend, twee volwassenen eten voor €10 p.p. hetzelfde gerecht.

MarleenKookt

Negen jaar

En we hadden geluk, het was negen jaar geleden dat Marleen met haar bedrijf begon dus werden we allemaal getrakteerd op een verse brownie. Dat was een lekkere verrassing. Vanavond laten we Marleen weer voor ons koken. Op het menu staat: Jamaican Jerk Chicken. Van haar omschrijving krijgen we al trek: ‘De kip dij en kip drumstick marineer ik met mijn Jerk Paste en rooster ik donkerbruin. Erbij geef ik een flinke portie koolsla, die ik maak van veel verschillende knapperige groenten en papaya-chutney. De verse aardappel friet komt uit de oven en is daardoor niet vet. De frietjes kun je dippen in mijn zelfgemaakte chipotle mayonaise.’ Wil je ook eens de kookkunsten van Marleen uitproberen? Hier vind je het menu van de komende dagen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *