Een perfect gestyled huis hebben we (helaas) niet. Waar we wel goed in zijn is geld uitgeven aan onzinnige woonaccessoires. Vandaag onze leukste vondsten en winkeltjes:

We hebben eindelijk een manier gevonden om onze mannen aan het klussen te krijgen. Geef ze gewoon een gereedschap gadget. Toen we dit leuke meetlint bij de Hema hadden gekocht wilde meneer opeens wel dat schilderij ophangen. Een welbestede 2 euro. Reden genoeg om een wilde borrel te organiseren. De servetjes liggen al klaar…

FullSizeRender (10)

Me & My city
Omdat broerlief gek is op Amsterdam én mode krijgt hij een bijzonder verjaardagscadeau. Met dit t-shirt van de stad is verdwalen geen optie meer en wellicht kan je toeristen nog op weg helpen. Of je lievelingsstad nou Dublin, New York, Tokio of Rio de Janeiro is, de juiste plattegrond zit er zeker tussen. Zo’n t-shirt van de stad bestel je hier.

De wereld om
Je werkplek knapt gelijk op met deze leuke wereldbol. Prik waar je hebt gelopen en bedenk waar je nog naartoe wil gaan.
Bestellen kan hier.

Cadeau

Voor goede ideeën
Dit boekje nemen we overal mee naartoe. Op de gouden (ja ja) pagina’s worden boodschappenlijstjes, briljante blog ideeën, to do’s en veel meer genoteerd. Om al je gedachtenspinsels in op te schrijven én weer weg te strepen. Wij zijn de lijstjes hype nog lang niet zat (en schreven er eerder over).
Via Anna-Nina.nl of betere boekhandels,€ 19,95

Mag ik je kussen?
Oké we hebben een nieuwe verslaving: kussens spotten. Sinds we ontdekt hebben hoe makkelijk je een kamer opfrist met een nieuw kussentje, checken we de laatste trends op kussengebied. Wat dacht je van deze of deze?

Cadeau2

Dat leuke lampje op Facebook gezien? Hier bestel je hem (de prijs is wel even schrikken…)

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *