Naast het sjieke hotel Des Indes vind je al ruim 10 jaar traiteur Lusso. Werkend Den Haag koopt hier al jaren kakelverse Italiaanse broodjes. To go’s waar je met plezier voor in de rij gaat staan. 

LussoLusso is een begrip in Den Haag. Want een zekerheid heb je als je een broodje bij Lusso wilt kopen, de rij staat rond lucnhtijd buiten. Maar toch wandelen we -via het prachtige Lange Voorhout- met regelmaat langs bij dit kleine Italiaanse specialiteiten zaakje. En sluiten we zonder tegenstribbelen achteraan.

LussoDe Italianen werken snel en vol passie. Ze maken enkel gebruik van de beste Italiaanse producten. Ze houden het niet voor niets al ruim 10 jaar vol in een stad waar horeca veelvuldig van naam en eigenaar wisselt.

LussoLussoWe kunnen eigenlijk wel blind een broodje kiezen van de lange lijst boven de toonbank. Want alles is lekker en met liefde gemaakt. Toch valt de keuze regelmatig op de Milano: parmaham, buffelmozzerella, pesto en tomaat.

Naast broodjes hebben ze ook allerlei heerlijke Italiaanse pasta’s. Dus voor iedere smaak een oplossing.

Heb je geen zin om je broodje wandelend of achter je bureau op te eten? Er zijn ook een paar tafeltjes beschikbaar. Binnen, voor de deur en in de piepkleine tuin. We verheugen ons nu alweer op de volgende Lusso lunch.

Traiteur Lusso, Vos in Tuinstraat 1a, Den Haag

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *