We houden regelmatig etentjes met vrienden. Er is altijd wel een goede reden te vinden. Een hele dag geen regen kan al een reden zijn voor een klein feestje. Deze maand houden we wéér een etentje, een love life diner. Want wat houden wij van het leven. Onder dit etentje zit tijdens het lachen, wijn drinken en kletsen ook een serieuze toon. We staan deze avond stil bij kankeronderzoek en halen geld hiervoor op.

IMG_4296We vragen iedereen om €10 te betalen. Dit maken we over naar de Lovelife actiepagina. Aan het einde van de avond vragen we onze gasten om het stokje over te dragen. Wij gunnen iedereen een etentje in gezondheid met dierbare familie en vrienden.

Nu geven wij het stokje door aan jou: organiseer een lovelifediner voor je vrienden, vraag (in plaats van een fles wijn of bloemen) €10 en doneer dit aan kankeronderzoek. Proost met ons mee op het leven!

Zoek je alvast inspiratie voor je #lovelifediner? Op ons menu stond een soepje van gele paprika’s, lenterisotto met varkenshaas en citroentaart. Wat een feestmaal.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *