Geen pepernoten, marsepein en speculaas voor ons. Wij hebben slechts enkele andere wensen. Onze schoenen staan permanent onder de kapstok. Zo kunt u ze altijd vinden. We wachten vol spanning.

list-800759_640

Fluitend 21 km rennen
Wanneer Runkeeper stuurt ‘We miss you’ weet je dat je je hardloopschoenen weer uit het stof moet halen. Een nieuw doel is gesteld. Nu die motivatie nog in dit Hollandse weer. Regelt u dat?

Kater vrije wijn
Zoals u weet testen we in het weekend graag een nieuw wijntje uit. Alleen die met alcohol én zonder bijwerkingen hebben we nog niet gevonden. U wel?

Heel veel ‘vind ik leuks’  
Iedere week twee blogs vol puntgave tips. Dat wil iedereen toch lezen? Wilt u uw vrienden vragen om op ‘Vind ik leuk’ te klikken op onze Facebook pagina? Of gezellig een berichtje achter te laten. Hier krijgen ze geen spijt van!

Tennisskills 
Onze tenniscarrière is een paar maanden jong. Een prille rally, een toevallige ace en onregelmatige backhand is de huidige status. Met wat extra techniek doet u ons een groot plezier. Valt dat te regelen?

Zonder regen naar werk fietsen
Ons record staat momenteel op 10 keer nat regenen in 6 dagen. Niet iets waar we trots op zijn. Kunt u hier iets aan doen of moeten we toch echt een tijgerponcho aantrekken?

Vliegen zonder turbulentie
De eerste vliegtickets voor 2016 hebben we zelf maar vast geregeld. Kunnen wij er op rekenen dat er geen turbulentie is als wij op 12 km hoogte zitten? Dat scheelt weer wat witte gezichten en klamme handen. En doet u ook aan het schrappen van jetlags? Graag!

Kaartjes Guus Meeuwis in Parijs
We proosten graag op én met Guus. En als het even kan ook in Parijs. Helaas zijn de kaartjes voor zijn concert uitverkocht. Moeten we het dan hier maar mee doen of heeft u Franse vrienden?

Spontane vriendinnenborrel
Wine & bites met Eel, Jans, Tess, Mayo, Marieke, Lonneke, Suus & Liesbeth. Daar worden wij blij van. Alleen die volle agenda’s hé. Komt u met een oplossing? Een eventuele eetdate vinden we ook geen probleem.

Witte kerst
‘I am dreaming of a white Christmas.’ Het is maar dat u het weet.

Topkok
Uitzonderlijke kookkunsten op speciale gelegenheden. Als we dat eens hadden. Of toch hem maar bellen?

Zuiver meezingen met foute nummers
Voor één dagje maar. Dat is toch niet teveel gevraagd? We hebben nu namelijk een zangverbod. En we moeten eerlijk toegeven. Dit is niet onterecht.

Beelden
80% foto. 20% verhaal. Beeld is onmisbaar. Wij kunnen nog flinke stappen maken als amateur-iphone-blog- fotograaf. Helpt u ons naar een hoger niveau?

Auwww…
In december kunnen we niet altijd verschijnen met onze lievelings Shabbies. Ook al willen we dat best. Zo af en toe moet er een sexy hak uit de kast komen. Alleen die pijn in onze voeten hoeft dan net weer niet.

Uitpuilende kast
Een kledingkast vol hippe outfits die ook nog eens lekker zitten. Voor iedere gelegenheid een andere look. De droom van iedere vrouw. Alleen zoeken we het zelf niet graag uit. Dus, dit leek ons een goede oplossing. Zwart jurkje, bijpassende schoenen en trendy jasje zou een goed begin zijn.

Owww, en als uw Piet ergens een perfecte winterjas in tegengekomen let us know. Dan kopen we die zelf wel..

We wachten vol spanning! Wat staat er op jouw verlanglijstje?

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *