We proberen het echt! Maar fotoalbums maken, originele cadeautjes vinden, planten water geven of musea afstruinen, waar halen we de tijd vandaan?
Gelukkig bestaan deze handige sites:

Van filmrol tot fotolijst IMG_9178
Staat jouw mobiel ook boordevol foto’s waar je (waarschijnlijk) niks mee gaat doen? Sinds wij postercandy hebben ontdekt zijn onze foto’s niet langer tot de filmrol veroordeeld. Je maakt heel eenvoudig van al je losse foto’s een kunstwerkje. Wij hebben tot nu toe alleen simpele fotolijstjes gevuld maar aan zo’n enorme fotocollage gaan we binnenkort beginnen. Oh ja, ook je foto’s van Facebook en Instagram kan je er makkelijk in verwerken.

Zeg het met wijn
Een flesje wijn is wat ons betreft een topcadeau. Maar hoe maak je het persoonlijk? Met een gave verpakking! Via Your Suprise kies je een wijnkistje waaraan je een foto en leuke tekst kan toevoegen. Stop er een lekkere fles in (deze bijvoorbeeld) en klaar ben je. En omdat je voor 9,95 euro al een kistje hebt, is het ook perfect voor de collega uit de postkamer die afscheid neemt of voor een jarige zwemjuf. Wij hebben inmiddels al een stuk of tien kistjes laten maken en spreken dus uit ervaring dat dit cadeau goed in de smaak valt.

JarPlant in een pot
Onze bloemen en planten moeten het zonder water stellen (gelukkig redden onze huisgenoten het groen steeds van een wisse dood.) Toen we de Pikaplant Jar in tijdschrift Zin zagen staan, konden we eindelijk zonder schuldgevoel een nieuwe plant in huis halen. De afgesloten pot houdt het plantje in leven. Jar heeft genoeg voedsel en water voor zijn hele leventje. Half december krijgen we hem, we laten jullie weten of dit gave plantje zijn belofte waar maakt.

Kunst op de computer
Het was notabene een oudere tante die ons op Google art wees (dus misschien vertellen we jullie niks nieuws.) Hier wandel je virtueel door de meest indrukwekkende musea ter wereld. Meer een liefhebber van de buitenlucht? Check dan de speciale streetart optie. Ongelofelijk wat voor kunstwerken er op straat zijn te vinden. Wij kwamen het kunstwerk boven van Charquipunk and La Robot de Madera tegen, wat we ook in het echt in Buenos Aires hebben zien hangen. Dus ook leuk om je favoriete buurt te doorzoeken. Voordat je klikt een kleine waarschuwing: deze sites werken verslavend. Voordat je het weet zit je uren achter je computer…

Heb jij nog een web vondst die we niet mogen missen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *