Is dit wat voor ons blog? Sinds we alweer bijna een jaar (!) geleden ons blog zijn gestart wordt deze vraag regelmatig gesteld. Als wij er blij van worden en het zo zelf zouden kopen of doen, dan is de kans groot dat we erover bloggen. Op basis van die criteria hebben ook de drie onderstaande tips ons blog weer gehaald. Zij zijn bestempeld met Leuk! Wedden dat jullie het met ons eens zijn. 

Foto: 100procentleuk.nl
Foto: 100procentleuk.nl

 

 

 

 

 

 

 

 


100% leuk

We zijn getipt op de webshop 100procentleuk.nl. En direct fan. Het barst hier van de kleine cadeautjes voor verschillende gelegenheden. Een van onze vrienden krijgt binnenkort vast een blikje zonlicht, flesje bijborrelen of een theedoek met het recept voor pannenboeken. Wij helpen natuurlijk wel met opeten.

Foto: mercersdairy.com
Foto: mercersdairy.com

 

 

 

 

 

 

 

 


Wijnijs

Wil je Chardonnay of Riesling? Onze twee quilty pleasures, wijn en ijs zijn vanaf nu verkrijgbaar in één potje. In 8 smaken zelfs. Het ijs heeft een alcoholpromillage van 5%. We vragen ons af of je voor het kopen van dit ijs ook 18 of ouder moet zijn? Hoe dan ook. Wij gaan het snel uitproberen. Waar te koop? Bij Plus.

purchasing-689442_1280

 

 

 

 

 

 

 


Nieuwe kleding zonder inspanning
Wij worden blij van een kast vol nieuwe kleding. Alleen doen we er liever niet al te veel moeite voor. Daarom zou Scottybons.nl wel eens een uitvinding speciaal voor ons kunnen zijn. Zij geven online kledingadvies én sturen je daarna direct een outfit op. Wat je leuk vindt kan je houden. Wat is afgekeurd stuur je terug. Je hebt enkel een laptop of telefoon nodig. Klinkt te mooi om waar te zijn. Toch?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *