Niet alleen throwback, maar ook eindelijk ook looking forward. Het langverwachte strandseizoen staat nu écht voor de deur. De voetjes kunnen bijna in het zand. En daar worden we zo blij van. We nemen ons heel veel zon, zee en strand voor. Ons strandtent-blog-seizoen trappen we af met drie keer throwback om alvast in de stemming te komen.

Raak

Raak
Beachclub Raak is in 2017 geopend. Specialiteit: pizza. Mochten we dat nu nét heel lekker vinden. Er zit dus niets anders op om er ook dit jaar weer eentje te proeven. Het is vanaf Den Haag – Scheveningen een stukje fietsen door de duinen. Maar de beloning bij aankomst is extra groot.

raak

Sol beach


Koffie om wakker te worden aan zee, uitgebreide lunch met krant of borrelen bij zonsondergang. Het kan allemaal bij Sol Beach. We komen hier niet voor niets graag. Ook voor dit jaar is deze plek een dikke vette tip.

sol beach

Barbarossa

Vorig seizoen hadden we hier onze eerste culinaire strandervaring na een lange, koude winter. Vol verwachting gingen we gewapend met zonnebril op de fiets naar het Zwarte Pad. In de wetenschap een heerlijke strandmiddag in het vooruitzicht te hebben. Dat blijft altijd een speciaal moment.

barbarossa

See you at the beach! Waar ga jij je eerste strandervaring van 2018 beleven? 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.