Bijna, bijna. De lente is nu écht in zicht. Wij kunnen eigenlijk niet meer wachten. Buiten roept ons. De lijst met voornemens die we gaan doen als het mooi weer is wordt langer en langer. De diagnose lentekriebels is definitief vastgesteld. Ongetwijfeld heel herkenbaar.

image-2016-03-16 (1)Krokusfans
De lente kan niet starten zonder een bezoekje aan het Haagse Lange Voorhout. We fietsen er probleemloos een stuk voor om. Want als we daar de duizenden krokussen zien staan weten we het zeker: we zijn klaar voor de zomertijd. Dus als je er nog niets bent geweest, ga snel naar ons ‘Haagse Keukenhof’.

IMG_0125Terras bij 7 graden
De zon schijnt dus op naar het terras. Hier kijken we al maanden naar uit. We vergeten alleen even dat het een graad of 7 is. En stiekem gewoon heel koud. Maar hé, we zitten wél buiten met zonnebril. Aan de warme choco.

Het wit biertje volgt héél snel op een van de Scheveningse terrassen. Dit waren de favorieten van vorig jaar. Reken maar dat we weer nieuwe tests gaan doen.

lambs-502572_1280Lammetjes en vogels kijken
Normaal als we ergens rijden negeren we de koeien en schapen in de wei. Maar voor lammetjes maken we momenteel een uitzondering. We hebben er zelfs een geadopteerd. Binnenkort gaan we op kraambezoek. Als we het écht heel gek maken nemen we een digitaal kijkje in een vogelnest. Stiekem hartstikke leuk!

Lege kast syndroom
Ieder jaar rond deze tijd hebben we het ‘lege kast syndroom.’ We hebben namelijk écht niets meer om aan te trekken. Dus mannen van PostNL reken maar op pakketjes van Orangebag, Guts & Gusto en Shopbob.

Of we fietsen dit weekend langs het recent in Den Haag geopende Zweedse zusje van H&M, Monki. Als laatste is er altijd nog een grote kans dat we ook een nieuw fashionitem vinden bij Luna Azul.  Onze kasten moet snel zomerproof zijn.

Zoals de webshop ‘Goeie zin’ zegt: we hebben een hoofd vol zonlicht. Hoe staat het met jouw lentekriebels?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.