We zijn dol op de liefde, familie, vrienden, eten en mannen met macht! Boffen wij even dat deze vier nieuwe Netflix series perfect bij onze interesses passen. In februari zijn er weer heel wat series uitgekomen die je niet mag missen.

Let’s talk about love…
Heb je genoten van Knocked Up, The 40 Year-Old Virgin en Girls? De maker Judd Apatow heeft een nieuwe creaties: Love. Een serie over de eeuwige zoektocht naar de ware. Hier ontmoeten de nerderige Gus (Paul Rust) en de losgeslagen wildchild Mickey (Gillian Jacobs) elkaar in een supermarkt. We mogen meekijken met de beginnende liefde van deze twee klunzen en dat zorgt natuurlijk voor ongemakkelijke situaties. Verwacht geen zoete romantische komedie maar een realistisch beeld van het daten anno nu.

Voor foodies
Waarom vinden we eten zo belangrijk? Zijn afhaalmaaltijden echt slecht en verzieken ze onze eigen kookkunsten? Je ontdekt het in Cooked naar het gelijknamige boek van bestsellerauteur Michael Pollan. In vier afleveringen leer je alles over de noodzaak om te koken en wil je zelf gelijk de keuken in duiken.

Wie bel je voor hulp?
Deze spin-off van Breaking Bad heeft het verdriet van het verdwijnen van Walter White enigszins verzacht. Het complete seizoen van Better Call Saul hebben wij in een weekendje erdoorheen gejaagd. Dus wat waren wij blij dat het verhaal achter de advocaat Saul Goodman een vervolg krijgt. Volgens schrijver Peter Gould wordt het een zeer interessant tweede seizoen “Saul doet dingen die we nooit, nooit zouden verwachten
Nog negen weken lang verschijnt elke vrijdag een nieuwe aflevering van Better Call Saul 2

Het huis wordt nog voller
Ken je de familie Tanner nog? Na twintig jaar blaast Netflix nieuw leven in de serie Full House. De hilarische meiden uit de jaren 90 zijn inmiddels volwassen geworden. Door omstandigheden belanden DJ & haar kinderen, Stephanie en beste vriendin Kimmy weer in één huis. Naast de drie hoofdrolspeelsters komen ook bekende gezichten als John Stamos en Bob Saget voorbij. Fuller House vanaf 26 februari op Netflix. De trailer bekijk je hier:

Nog 1 weekje wachten…
Bij House of cards fans (zoals wij) staat 4 maart al in de agenda, dan verschijnt het vierde seizoen. Zal de liefde van de Underwoods stand houden in het Witte Huis? En welke smerige zaken moet Frank (Kevin Spacey) nu weer regelen om aan de macht te blijven? Uit de trailer blijkt al dat meneer Underwood boos is…

Zegt het dorpje Star Hollow je wat? Zo ja, zal je dit nieuwtje vast waarderen. De serie Gilmore Girls wordt weer nieuw leven ingeblazen! De originele castleden Lauren Graham (Lorelai), Alexis Bledel (Rory), Scott Patterson (Luke) en Kelly Bishop (Emily) zijn bezig met opnames. Wordt vervolgd….

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *