In het mooie Den Haag is altijd wat te beleven. Vandaag onthullen we drie plekken die niet in een toeristengids staan. Wedden dat je hier nog niet bent geweest?

Planet Jump

FullSizeRender

Volgens onderzoek is trampoline springen 68% effectiever dan joggen omdat je al je spieren gebruikt. En nu de kerk op het Stadhoudersplantsoen is omgetoverd tot een heus springparadijs, hebben wij dit getest. Voor €7,50 mag je een uurtje losgaan op de trampolines.

Al snel ben je toe aan een pauze. Er is een gezellige loungehoek met stapels tijdschriften. Hier zit je als toeschouwer trouwens ook prima.
En nee, dit uitje is niet alleen voor kinderen, verrassend genoeg zijn er veel volwassenen die een sprongetje wagen.
Toe aan een salto of ander trucje? Op dinsdagavond kan zelfs je les krijgen. Hup, op naar Planet jump!

De Paas

Terras-Restaurant-Basaal-Den-Haag-330x220

Wist je dat Den haag een super gezellige gracht heeft? Wij zaten afgelopen weekend op een terrasboot bij café De Paas (alleen al door de enorme bierkaart een bezoekje waard). Met zes verschillende restaurants op een rijtje was het lastig kiezen waar we het diner zouden voortzetten. De keus viel uiteindelijk op Basaal. En een aanrader, heerlijk eten voor een goede prijs. Gek genoeg lukt het de gemeente niet om dit stukje Den Haag bij het grote publiek bekend te maken. Maar daardoor zijn wij juist fan van de Avenue Culinaire (Dunne Bierkade, Bierkade en Groenewegje).

Duindigt

Race

Al eens naar renbaan Duindigt geweest? In het zonnetje een spannende wedstrijd kijken en eventueel een gokje wagen. Wij hebben ‘Happy Horse’ naar de finish geschreeuwd en werden € 27,50 rijker. Zo, ons wijntje was weer terugverdiend. Ook kinderen zullen dit uitje waarderen. Zondag 23 augustus om 13:30 strijden twaalf driejarige dravers om een flink gevulde prijzenpot en de eeuwige roem.

Foto boven: Haagse Skyline – (CC) – Flickr – Tom Roeleveld

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *