In dit gloednieuwe jaar hebben weer vele nieuwe kansen om samen onze wereld nog nét iets mooier te maken. En dat gaat makkelijker dan je denkt. We geven je drie keer inspiratie waarmee je eenvoudig de dag van een onbekende in een klap helemaal goed kunt maken. Verdien snel karmapunten. We gaan in 2017 samen heel veel glimlachen bezorgen.
smile-191626_1280
Voor jou van mij 

Grote kans dat jij laatst een flesje douchegel hebt gekregen die niet direct bij je past. Of een kaarsenstandaard in je kerstpakket vindt terwijl je nét aan het opruimen bent. Of een verkeerde maat sokken hebt gekocht én het bonnetje al hebt weggegooid. Al deze spullen kunnen alsnog een goede bestemming krijgen. Dit is namelijk hét moment om iemand anders blij te maken met deze voor jou ongebruikte spullen. Pak de spullen mooi in. Het liefst in doorzichtig folie. Laat ze met een lief briefje achter op een openbare plek: Ik ben niet verloren of kwijt. Ik ben hier speciaal neergelegd voor jou. Gewoon omdat het fijn is om iemand blij te maken. Denk aan een bankje in de speeltuin of op een tafeltje in de trein. Met een kleine moeite kan jij de dag van iemand helemaal goed maken. Houd je ogen open in de omgeving van het Haagse Statenkwartier. Meer info vind je hier. 

Groot bloemengeluk 
Onze bloemist verkoopt meestal drie bossen tulpen voor €5,00. In mijn favoriete vaas passen eigenlijk maar twee bossen. Ik prop ze er meestal wel allemaal in. Maar mooi is anders. Waarom zou je dat extra bosje niet gewoon weggegeven aan een wildvreemde? Een van onze moeders doet dit regelmatig. De meeste ontvangers zijn vaak tot tranen toe geroerd. En dat door zo’n ogenschijnlijk klein gebaar. Ook wij gaan dit jaar vaker een goede bestemming zoeken voor die extra bloemen. Doe je mee?

Bijzonder thuisafgehaald
In iedere buurt wonen, zonder dat je het vaak doorhebt, mensen die het even (of langer) moeilijk hebben. En om wat voor een reden dan ook geen gezonde maaltijd kunnen maken. Jij kunt als thuiskok de dag van een buurtgenoot helemaal goedmaken. Enkel door voor een extra persoon te koken (wat je vaak ongemerkt toch al doet…) en het even af te geven. Bijzonderthuisafgehaald.nl koppelt je aan iemand die extra ondersteuning kan gebruiken. Minimale inspanning, maximaal resultaat.

Waarmee ga jij in 2017 een glimlach bij iemand verzorgen?

1 reactie op Karmapunten

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.