Tien onbekende en uiteenlopende beautyproducten hebben een overeenkomst: ze zijn allemaal om van te genieten. Ieder op zijn eigen manier. Wij hebben het geluk dat we alles mogen uitproberen. Vol enthousiasme unboxen we de tweede Jouwbox van Frank Moorman. 

Gezond snacken

We zijn nog wel even zoet met het testen van alle verrassende potjes, zakjes en flesjes. Om eenvoudig te beginnnen maken we de knalgele zak vol Bite & Smile open. Dit zijn 100% biologische snacks op basis van fruit en groente. Zonder gerafineerde suikers en kunstmatige toevoegingen. En verassend genoeg: de lemon ginger snacks smaken prima. Hier kan -bijna- geen ongezonde variant tegenop. We zouden deze snack zelf niet zo snel gekocht hebben vanwege overmatige gezondheid, maar we zijn wel mooi om.
JouwboxEffectief serum 
Dit kleine flesje met anti-aginolie krijgt een plekje in de toilettas. Maar niet voordat we het zorgvuldig hebben opgesmeerd. 1-2 druppels is genoeg. De olie trekt snel in en voelt niet vet aan. Het pantaardige serum verbetert de vochtbalans van de huid en vermindert rimpels en fijne lijntjes. Daar kunnen we alleen maar voor zijn.

JouwboxBye bye wallen
We smeren vrolijk verder. Nu is het de beurt aan de oogcreme uit dit kleurige roze potje. Deze creme helpt je huid bij de bescherming van schadelijke invloeden en verhoogt de natuurlijke afweer en weerstand van je huid. Als je dagelijks een klein beetje van deze creme opsmeert ziet je huid en weefsel er jonger, ontspannen en vitaler uit. Oftewel, er worden gouden bergen belooft. Die we met plezier geloven tot het tegendeel is bewezen.

Spannende vleesvervanger
De blauwe zak met de vleesvervanger van JackFruit vinden we wat spannend. Jackfruit is een boomvrucht en wordt al jaren gebruikt als alternatief voor vlees en vis. Het is voor ons net een stapje te ver om dit te bereiden (en aan onze mannen te serveren…), maar stoer als jij het wel aandurft. Je koopt dit product gewoon bij Albert Heijn. 

Early morning moddermasker in 30 sec.
Hoe sneller, hoe beter. Zo geldt doordeweeks onze ochtendritueel. En eerlijk gezegd in het weekend ook. We gunnen onszelf nauwelijks tijd voor de spiegel. Een masker was tot voor kort onbespreekbaar.

Het ochtend boost moddermasker uit deze jouwbox biedt uitkomst. Het is een kwestie van smeren, tanden poetsen en afspoelen. Het is dat we twee minuten poetsen, anders waren we in 30 seconde al klaar geweest. Zoveel, of eigenlijk weinig, tijd hebben de antioxidanten nodig om in de huid opgenomen te worden. Dit biedt vroeg is de ochtend perspectief voor een extra stralend gezicht.

Verwen jezelf

Wat is het weer een feest om deze mooie producten te gebruiken. Dit gunnen we jou ook. Deze tweede Jouwbox kost slechts 39 euro en wordt thuisbezorgd. Je hebt dan voor ruim 140 euro aan nieuwe beautyproducten in huis. En weer eens variatie in je badkamerkastjes. Gun jezelf deze betaalbare luxe. Om je helemaal te overtuigen om deze jouwbox met tien topproducten te bestellen: er is een kans dat jouwbox zo wordt afgeleverd.

Jouwbox
Wil je nóg meer over de tweede jouwbox weten? Bekijk dan de video!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *