Zaterdag barst de eerste The Haque cocktail week los. Wij konden niet wachten en namen alvast een testcocktail in het hippe Bricks

The Haque cocktail week

Van 11 t/m 19 mei draait alles in onze stad om cocktails. Achttien bars tussen de Grote Markt en Scheveningen hebben drie cocktails die je voor zes euro per stuk kunt proeven. Dus dat gaat een heus cocktailfeestje worden. Wij waren afgelopen weekend in de Prinsestraat en liepen bij Bricks binnen. De bar is een onderdeel van restaurant Meatcave en wat een sfeervolle nieuwkomer is dit!

Bricks

Aan een kaart doen ze hier niet. Je moet aangeven wat voor soort cocktail je wilt en zij gaan hiermee aan de slag. We geven eenmaal smokey & fresh door en ‘iets’ met whisky. Even later staan twee prachtige glazen inclusief bloemetjes en fruitdecoraties voor onze neus. Achterover leunend op de chesterfieldbank genieten we van ons drankje. Hier werken super shakers die zelfs een heuse kruidentuin ter beschikking hebben. Beetje flauw dat bij het serveren niet wordt onthuld wat in je glas zit, je moet het eerst opdrinken. Helaas zien we ook daarna niemand die onze mysterieuze drankjes toelicht. Lang treuren we niet, al was het bij het afreken wel even slikken dat deze cocktails € 12,50 per stuk kosten. Maar wat een leuke sfeer hangt hier! Ze zien ons terug tijdens de cocktail week. Ook plannen om te gaan? Vergeet dan niet eerst eenmalig een polsbandje van €12,- te kopen.
Bricks, Prinsestraat 5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *