Zondag staan alle vaders weer in het zonnetje. Normaal hebben wij altijd last van vaderdagstress maar dit jaar liggen de cadeaus gewoon al klaar! Wij delen onze vondsten (en hopen dat hij niet meeleest…)

The Bottle Lock 01Nooit meer een lege fles
Bottle Lock is typisch zo’n ‘hoe bedenk je het‘ uitvinding, maar grappig is het wel. Niemand zal nog ongemerkt je drank plunderen met dit slot op je fles. De manier om je dure wijn, speciale whisky te beschermen tegen dorstige vrienden. Je plaats de Bottle Lock op de hals van een fles en stelt een code van 4 cijfers in. Dan kan jij alleen nog maar drank inschenken. Je bestelt hem hier.

Vrolijke voeten
Onze hele family draagt inmiddels Happy Socks aan zijn voeten. Deze sokken in felle kleuren en grappige designs zitten heerlijk en maken een eind aan de puzzel van welke twee zwarte sokken nou precies bij elkaar horen. Wist je dat ze ook vrolijk ondergoed verkopen? Je vader ook verrassen met vrolijke voeten?

IMG_1734The Boss
Met ‘Hallo Den Haag!’ kregen we een warm welkom van rocklegende Bruce Springsteen. Wij waren dinsdag één van die 67.500 springende fans op het Malieveld en kijken terug op een geweldige avond. Aan het publiek te zien, weet menig vader The Boss ook te waarderen. Wij gokken dat je met het boek Bruce en ik van Leon Verdonschot punten gaat scoren. Je bestelt het hier. In september verschijnt trouwens Born to run, de nieuwe biografie van Bruce. Hij vertelt hierin voor het eerst over de persoonlijke problemen waar zijn hits op zijn geïnspireerd en hij laat zien waarom de song Born to run veel meer over hem vertelt dan wij tot nu toe aannamen.

De lucht in!
Voor wie liever iets gaat doen met paps én nog een paar weken geduld heeft, is een bezoekje aan de Pier een idee. Dinsdag is begonnen met de bouw van het reuzenrad dat half juli moet draaien. Het 45 meter hoge gevaarte wordt vanaf een schip gebouwd, het ligt aan de weersomstandigheden wanneer het eerste rondje precies kan worden gemaakt. Aan het rad komen 36 gesloten gondels te hangen waarin je zelfs kan eten. Een ritje van een kwartier kost 9 euro. Wij kunnen niet wachten om Scheveningen vanuit de lucht te bekijken.
Reuzenrad

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *