Hip en simpel. Druk en verlaten. No-nonsens en over the top. Ibiza heeft het allemaal. Daarom zijn we zo’n fan van dit Spaanse eiland. Er is voor ieder moment van de dag een top plekje te vinden. Vier keer must go. 

ibiza

Sapje bij Aiyanna
Deze gloednieuwe beachclub is van dezelfde eigenaren als favoriet Amante. En sinds de opening razend populair. Aiyanna ligt in de prachtige baai van Cala Nova. Vanaf het sfeervolle houten terras heb je een prachtig uitzicht over zee en strand. De inrichting is strak en modern. Dit wil je thuis. Zeker weten. Wij hebben hier alleen wat gedronken, maar de kaart barst van de heerlijke gerechten. Deze hip and happening spot mag niet ontbreken om je lijstje.

Ibiza
Cala Bonita
Cala Bonita

Drankje bij Cala Bonita
Een koude aqua con gaz met dit uitzicht smaakt hemels. De strandbedjes voor het nieuwe (en nog niet massaal ontdekte!) Cala Bonita worden voorzien van hoeslakens. En mocht het even waaien, dan pak je gewoon een van de plaidjes. Wie wil dit nu niet? Verder is de plek in de kleine baai vooral heel no-nonsens. Van de kaart hebben we helaas niets geproefd, maar deze houten beachbar is er zeker een om te onthouden. Bereid je er wel op voor dat de weg naar de baai toe enigszins hobbelig is.

la paloma
la paloma

Lunchen bij La Paloma
‘A place to eat, talk and feel te love.’ Als je hierbij het broodje lam met hummus en falafel besteld, weet je zeker dat je middag geslaagd is. Dit plekje onder de bomen is zo fijn. Wees gewaarschuwd: hier wil je nooit meer weg.

Ibiza
Ibiza


Borrelen bij Chiringuito Utopía
Beter wordt het niet. Schommelen in een té fijn, simpel strandtentje in een verborgen baaitje. Het leven is hier altijd goed. Dit is stiekem een ontdekking die we geheim willen houden. Dus niet teveel verder vertellen. Laat je hakken thuis. Om er te komen moet je een stukje omhoog moet lopen. Daarna kan je met je blote voeten in het zand.

M

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *