Het barst op Ibiza van de idyllische plekjes. Als je er slechts drie dagen bent, wil je natuurlijk niet dé plekjes missen. We hebben drie stranden gevonden die voldoen aan het Ibiza gevoel. De stranden zijn heel divers, maar hebben gemeen dat je er nooit meer weg wilt. 

Sa Trinxa
Bij deze geliefde strandspot vind je zowel hippies als hipsters. Je kijkt je ogen uit. Populair is ook druk, dus er valt genoeg te beleven. De sfeer is ongedwongen. Oftewel alles kan. Vanaf de steiger stap je voor een verkoelende duik zo de zee in. Het water is zo helder dat het lijkt of je een aquarium instapt. Tegen zonsondergang zet de dj de volumeknop open. Je kan schaamteloos in bikini dansen met je voeten in het zand. Koop een kan sangria en je hebt een onvergetelijke stranddag.

img_2878Sunset Ashram
Sunset Ashram is ook zo’n plek waar je de hele dag rondloopt met een glimlach. Je bent er nooit de enige, maar dat maakt helemaal niets uit. Koop in flesje wijn in het restaurantje met Flinstone uitstraling, plof aan het einde van de dag neer op je handdoek en geniet. Meer hoef je niet te doen. Overzichtelijk toch? We hoeven je natuurlijk niet te zeggen waar deze plek bekend om staat. De naam zegt genoeg.

img_2840 img_2834

El Chiringuito
Als je drukte even aan je voorbij wilt laten gaan, dan is het mini strandje van El Chiringuito het antwoord.
Als je komt aanrijden door een héél smal steegje denk je even ‘dit kan niet goed zijn…’ maar dat is het toch wel. Ingesloten tussen twee rotsen vind je een klein maar fijn strandje.

img_3005Sluiz
Wil je een uurtje shoppen? Bezoek Sluiz. Bij deze Loods 5 in het kwadraat kan je je onmogelijk inhouden.

Uit eten na een zware dag op het strand? Dan moet je hier zijn!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *