Afgelopen dagen werden veel Hollywoodsterren in Amsterdam gespot zoals Ryan Reynolds en Samuel L. Jackson. Ook presidentsdochter Malia Obama vierde vakantie in onze hoofdstad. Dan kunnen wij natuurlijk niet achterblijven. Drie hippe Amsterdamse hotspots waar de sterren zich zeker op hun gemak zullen voelen:
IMG_1902Lunchen in stijl
Van Dam is een begrip in Amsterdam Oud-Zuid. We hebben Nicolette van Dam al lovend over deze zaak van haar ouders en broer horen praten dat we nieuwsgierig zijn geworden of ze al die goede verhalen waar kunnen maken. En om gelijk met de deur in huis te vallen: ja, dat kunnen ze. Wij zaten in een bomvolle zaak te genieten van een pompoensalade en een luxe eitje met zalm. Ook de bediening was top.
Van Dam zit in de Cornelis Schuytstraat 8-10

Op bezoek bij GordonIMG_1907
Van al dat geslenter door de stad krijgen we dorst, we belanden bij Blushing 2. Deze hippe koffiezaak tegenover het Van Goghmuseum is door Gordon bedacht. Het moet een alternatief zijn voor de massa aanbieders van koffie en thee en gezonde producten voeren de boventoon. Het is inderdaad een frisse zaak. Jammer dat we vooral tussen de Japanse toeristen zitten en het meisje van de bediening ons maar niet wil spotten. Van het gembershot sprongen de tranen in onze ogen, zo zuur. Maar gezond is het wel. Net als het frisse sapje. En de ‘healty’ brownie van Gordon eet je op zonder schuldgevoel. We hebben de zanger helaas niet gezien, misschien komen we special voor hem toch nog eens terug. Blushing 2, Paulus Potterstraat 30A
IMG_1346
Stadsstrand Amsterdam
Zijn we een avond in Amsterdam. Wat gaan we doen? Naar het strand. Alsof we daar niet genoeg komen. Maar Dok Amsterdam is wel een héle leuke. Zelfs een van de zomerse hotspots van onze hoofdstad. Waar genoeg valt te zien, drinken en dansen. Het lukt deze stadsstrandtent wel mooi om op een industrieterrein een echte relaxte strandsfeer te creëren. En mocht je met de auto willen gaan. Je parkeert zo voor de deur.
Moermanskkade 71, Amsterdam

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *