Het is volop zomer. En alleen de lente had dit jaar al 30 (!) warme dagen. Er zijn dus al heel wat drankjes gedronken met de voeten in het zand. Het vakantiegevoel is nooit ver weg. We hoppen langs vele Scheveningse strandtenten. 

Het strand is populair als de zon schijnt. Dus je bent nooit de enige. Maar als je een beetje je best doet, kan je de hysterie eenvoudig vermijden. Door vele jaren ervaring weten we inmiddels waar je op welk moment van de dag het beste heen kunt. Maar ook waar je lekker kunt eten of alleen een drankje moet drinken.

Srandtent
Strandtent

Ontbijten: Buiten of Patagonia

Zo ontbijten we in het weekend regelmatig op het Zwarte Pad. De heerlijke en supergezonde acaibowls van Buiten (eerste foto) en Patagonia kunnen we allebei aanraden. Op beide plekken heb je vriendelijke bediening en lekkere stoelen.

Fat mermaid

Lunchen: The Fat Mermaid

Goede plekken kan je niet vaak genoeg noemen. Dus lunchen bij The Fat Mermaid tippen we nogmaals. Daarnaast raden we het ook ten zeerste aan hier ‘s avonds een keer te eten. Wij aten met een groep van de bbq. En serieus alles was het proberen (en nogmaals opscheppen) waard. De combinatie van vis, vlees, groente en salades viel zeer goed in de smaak. De chefkok weet hoe je gasten gelukkig maakt. De tijd dat je op het strand niet echt goed at, ligt ver achter ons.

Sol Beach

High wine: Sol Beach

Tegen borreltijd kunnen we de high wine van Sol Beach aanraden. Je krijgt drie verschillende wijntjes met bijpassende hapjes. Ook bij Sol waan je je voor even in een Zuid-Europees vakantieoord.

Donwunderbeach

Dineren: Down under

Heb je de pizza’s van Down Under al geprobeerd? NEE?!?!?! Dat zou ik maar heel snel verandering in brengen! Daarnaast is ook deze beachspot een plekje in je favorietenlijstje waard. Gewoon omdat je hier heel fijn zit.

Strandtent

Borrel: Zuid

Het kan niet -helaas- altijd feest zijn. Dus doordeweeks brengen we een groot gedeelte van de dag door achter onze pc in de airco. Maar zodra we vrij zijn, gaan de slippers aan en pakken we zoveel mogelijk strandmomentjes mee. Al is het maar voor een uurtje. Meestal fietsen we naar strandpaviljoen Zuid. Het korte tochtje door de duinen zorgt ervoor dat alle werkstress direct verdwijnt. Met een wit biertje erbij is het strandgevoel compleet.

Deze zomer mag nog heel lang duren. Wat is jouw favoriete strandtent?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *